Vierailija

Hei,

Edellisen miehen kanssa tuli ero viimevuonna ja uusi mies on ollut hakusessa ja nyt viimeinkin pitkän ja hartaan etsinnän tuloksena löysin mukavan, hyvin toimeentulevan miehen.

Seksi on sujunut sanottaisiinko vaihtelevasti. Ongelmani on lähinnä ollut se, että nykyinen mieheni ei tykkää nuolla pyllyäni tai pimpsaa, panemaan sentään suostuu. Olen koittanut lähes kaikkea, että olisi saanut mieheni nuolemaan, mutta kun ei, edellinen mieheni tykkäsi nuolla ja panna kielellään jokaiseen reikään.

Olen jopa kerran yrittänyt sellaista, että aamukahvia tuodessani olen levittänyt nutellaa alapäähäni sekä yrittänyt miehen saada innostumaan. Kommentti oli vain "näyttää ihan siltä kuin olisit paskonut allesi".

Mikä avuksi?

  • ylös 6
  • alas 15

Kommentit (7)

Nutellaa, oikeesti? Kuolin just nauruun. Anteeksi, mutta olisin kyllä käyttänyt heti tilaisuuden hyväkseni. Sinähän hauska nainen olet. Sorry, mutta en osaa auttaa itse asiassa. Suhteessa ilmeisesti muutakin ongelmaa, koska mainitsit toimeentulon...

  • ylös 24
  • alas 0
Suski79

Mun mies ei pidä peppu jutuista.. Kyllä se kännissä joskus suostuu ja se on riittänyt mulle. Täytyy sanoo että jos en sais ollenkaan niin kyllä vaihtaisin miestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Adebisi

Eikö joku kermavaahto ois seksikkäämpi vaihtoehto, kyllä minä ainakin ne nuolisin pois aika äkäseen. 

No ei ne nutellatkaan kyllä kauaa siellä kestäisi.

Tsemppiä yritykseen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kokeile sinappia.

Grillimakkaran kera. Saattaa A-luokan lihansyöjäkin innostua :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla