Kommentit (8)

ikävää toistoa mutta

Aika yhdentekeviä asioita, sokerikorput ja raivokohtaukset.

Pahinta on, jos vanhemmat eivät haluakaan opettaa, mikä on oikein ja mikä väärin. Toisen tahallinen vahingoittaminen on väärin, ja varsinkin jos se on suunnitelmallista ja toistuu yhteen ihmiseen useamman ihmisen taholta yhden ihmisen aloittamana ja lapsillekin opetetaan että niin voi tehdä. Silloin on ihminen aika hukassa, kun näkee, mihin ihminen kekseliäisyydessään kykenee halutessaanvahingoittaa toista, mutta niin että ei jää kiinni, ammattikiusaamisen keinoin.

Nolostuin, kun löysin itseni

Olipas kerrassaan ihanan armollinen juttu! Tunnistin itseni joka kohdasta, ja voi sitä helpotuksen tunnetta - en olekaan ainut! Sommersin tyyli kirjoittaa puree joka kerta.

Vierailija

Tunnistin itseni,vaikka mulla on vaan yksi lapsi..

Miksi kaikki jutut pitää tehdä sen mukaan monta lasta on..Eiköhän kaikki vanhemmat paini samojen asioiden kanssa,oki niitä lapsia yksi tai viisi..

Vierailija

Vanhemmuus tietenkin jalostaa eli kasvattaa, jos se avaa vanhemman silmät omille puutteilleen. Sitähän jalostuminen on, viisaammaksi tulemista. 

Juttu on hauska ja tosi,  luin tämän jo toistamiseen. 

Vierailija

Onhan vanhemmuus tässä jalostanut, rankasti. :) Ei kukaan sanonut että jalostuminen on helppoa... Kyllä se on väkisinkin sitä että törmää omiin epäonnistumisiinsa niin monta kertaa ja niin karvaasti, että alkaa muuttua. Kirjoittaja ennen lapsia luuli olevansa jotain mitä ei ole, vailla kokemusta siitä mitä se oikeasti on ja mitä se virheiden tekemättä jättäminen vaatisi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat