Kommentit (8)

travelling_lina

Tämän vuoksi matkaustamme usein ilman lapsia; vasta sitten, kun heille jää jotain todellisia muistoja matkasta, otamme heidät mukaan. Kukaan ei aikuisena muistele lomamatkaa, jonka on tehnyt kaksivuotiaana, mutta aikuiset palaavat tällaiselta lomalta usein hermot kireällä.

Vierailija

Öh, niin.

Onneksi lasten kanssa matkustaminen (ja jopa lasten hankkiminen) on täysin vapaaehtoista.

Onpa nollatason juttu, jossa ei tarjottu edes mitään ratkaisuja.

Vierailija

Ärsyttää tuollaiset narisijat. Olisi onnellinen että heillä on vara matkustaa, monilla ahkerasti työtä tekevilläkään ei ole.

Vierailija

Minulla ei ole mitään Veitolaa vastaan, mutta ihmettelen, tekeekö kertojan julkkisstatus näistä aivan triviaaleista ja latteista lapsiperheen perusongelmista jotenkin mielenkiintoista kerrottavaa. Kaikki tietävät, että lomailu lasten kanssa voi olla perseestä. Tarvitaanko tosiaan TV:stä tuttu kasvo kertomaan nämä asiat vielä miljoonannen kerran?

Älkää hankkiko lapsia, jos se kerran on niin kamalaa.

Vierailija

Mikä tahansa arkipäiväinen asia on jotenkin merkityksellinen kuin joku julkkis tekee niistä blogin, vaikka kyse olisi mistä tahansa itsestäänselvyydestä. En voi sietää Veitolaa.

Vierailija

Hmm, jos lähtee kaupunkilomalle lapsen kanssa ymmärtää varmaan että liikkuminen ja oleminen on vaikeampaa kuin rantakohteessa.... Tai pitäisi ymmärtää ihan maalaisjärjellä:D

Mutta paljon on kiinni asenteesta, me olemme matkustaneet siitälähtien kun lapset on olleet 3kk ilman mitään ongelmia. Enimmillään 3 mukana euroopan autoreissulla tai 4 lentäen. Kuopus (14v) on jo nähnyt 17 maata/20 reissua ilman ongelmia. Vuosittain 4-6 viikkoa.

Vierailija

Kntrasti omiin lapsettomiin kaupunkilomiini on tosiaan aika suuri. Jos se lomakokemus on tärkeä, ehkä ei kannata hankkia lapsia tai jos hankkii, sopeuttaa omat odotuksensa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat