Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Päiväkotiin....

Onko kokemuksia? Millaisia päiväkoteja ovat? Töihinlähtö lähenee...

  • ylös 3
  • alas 2

Sivut

Kommentit (44)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ihan mukavia paikkoja ovat, saman suuntaista se hoito on joka paikassa. Kannattaa mennä sillä tuntumalla joka itselle tulee paikasta ja hoitajista. 

Huolestuja 153

Kyseinen firma on aivan hanurista. Laskutus miten sattuu ja täynnä virheitä. Laskuun yllättäen myös ilmestynyt laskutuslisä?, josta ei mitään puhetta sopimusta tehdessä. Lisäksi tulee vielä jotain ihme kuvaus ja pilleri maksuja käteisellä, ilman kuittia?? Veronkiertoa? Hoitajat ovat ihania, mutta paha rahastuksen maku laitoksessa on. En voi suositella kellekkään. Taitaa olla paikkakunnan kallein laitos, mutta rahalle ei mitään vastinetta.

Vierailija

Yksityiset on bisnestä, joten tietysti se on rahastusta julkiseen päivähoitoon verrattuna.

Kysyn vaan

Heissan!

Meidän lapsi ei pääse kunnalliseen päiväkotiin, koska se on kuulemma täynnä. Vaihtoehtona olisi Nappulaniitty Ilmarisissa. Onko jollakin siitä kokemusta?

Voiko päiväkodissa kerätä jotain ylimääräisiä maksuja?

Vierailija

Lapseni on Verkanappuloissa palvelusetelillä.  Olemme maksaneet 10e/vuosi xylitolpastillimaksua. Mitään muita ylimääräisiä kuluja sieltä ei ole tullut (laskutuslisää tms). Kesästä ei tietysti saa yhtä hyviä alennuksia kuin kunnallisella vaan heinäkuustakin maksetaan (alennettu hinta), vaikka lapsi lomailisi. Ja valokuvauskin menee kuten muualla, maksat vain kuvista. Tosin yksilökuvia halutessaan on joutunut itse viemään lapset sopimusstudiolle kuvattavaksi.

Vierailija

Kumman valitsisin, kunnallisen vai Verkanappulat? Työt on alkamassa ja lapset tarvitsevat päiväkotipaikat.

Vierailija

Kaksi lasta ollut Verkanappuloiden päiväkodissa ja ei mitään negatiivista sanottavaa. Tosin ei ole kyllä kokemuksia mistään muista päiväkodeista...

Tepu71

Kunnallisissa päiväkodeissa kerätään myös vanhemmilta pastilliraha ja monet päiväkodit ovat lopettaneet yksityiskuvien ottamisen päivakodissa hoitopäivän aikana. Joissain sen järjestää vanhempainyhdistys. Valokuvauspäivät ovat aika rankkoja sekä lapsille että henkilökunnalle, jos esim. 120 lasta pitää saada kuvatuksi hiukset kauniina ja mekot puhtaina ensi ryhminä ja sitten itsekseen 😅

Vierailija

Välttäisin viimeiseen asti.
Tuttava oli töissä ja ihan hänen puheiden perusteella en veisi lastani ikinä Verkanappuloille

Vierailija

Henkilökunnalla on huonompi palkkaus kuin kunnallisella puolella. Olisin päässyt töihin vakituiseksi varhaiskasvatuksen opettajaksi, mutta jäin kunnalliselle puolelle palkan vuoksi. Olen siis kokenut työntekijä ja tiedän olevani hyvä työssäni.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla