Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

KINKKU-SIPULIPIIRAKKA, lehti- vai voitakina? Ohjetta?

Vierailija
16.02.2006 |

Olen ajatellut:



Valmispiirakkapohja

Kuullotettu sipulu

Kinkkusuikale

Kirsikkatomaatin siivuja

Kuohukermaa 1½dl

Juustoraastetta 1½dl

Suolaa

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
16.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millaisella suhteella?



Kumpi noista pohjista? Mies juuri kaupassa ja soittaa kohta kumpaa ottaa... =/



ap

Vierailija
2/6 |
16.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 pss mummon muusia

½ tl suolaa

1 tl leivnjauhetta

5 dl vehnäjauhoja



sekoita nämä ja lisää sitten

200 g sulatettua voita/marg

2-2,5 dl vettä



Sitten haluamasi täyte ja uuniin 225-250 °C noin ½ tuntia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
16.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tekisi mieleni heti kokeilla taikinaa ;)

Vierailija
4/6 |
16.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiitos vinkeistä! AV pelasti jälleen pulasta =)



ap

Vierailija
5/6 |
16.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

olen käyttänyt ihan kaikkia muuseja, felixiä ja pirkkaa... enkä ole huomannut mitään eroa, joten voit varmaan käyttää ihan mitä pussimuusia löytyy...



pohja on todella hyvä ja " ruokaisa"

Vierailija
6/6 |
16.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mmmm, nyt vaan kaapista vielä täytettä kehittämään =)