Vierailija

Prismassa oli pussiton hinta muistaakseni n.80€-90€ onkohan hyvä?

Onko noissa nykyään suuria eroja ja saako hyvän pussittoman kohtuu hintaan? Onko noin 80€ pussillinen parempi ostos kuin 80€ pussiton?

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (3)

Rööri Roope

Pussillinen on paljon siistimpi. Pussititon suodatin tunkeutuu helposti vaatii paineilmaa putsaukseen hirveän sotkuinen systeemi...

Vierailija

Kyselin joskus samaan asiaan neuvoja täällä ja reilusti suurin osa suositteli pussillista imuria. Yksi syy oli se, että pussitonta mainostetaan Sillä Että imuteho Ei heikkene mutta palstalla kerrottiin että siinä on alunperinkin huonompi imuteho kuin pussillisessa. Kun pussillisen imuteho heikkenee pussin täyttyessä, se on huonoimmillaan samaa luokkaa kuin pussittoman imuteho on koko ajan.

Toinen syy oli juuri tuo siisti tyhjennys. Pussittoman kans menee kuulemma helposti sotkuksi. Minä ostin sitten pussillisen imurin kun palstalla niin neuvottiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Pölypussillinen imuri on parempi vaihtoehto jos aikoo imuroida erittäin hienojakoista(mitä syntyy esimerkiksi kodin verstaassa tai kodin remontista) likaa.

Hienojakoisempi lika voi päästä ohi pölypussittoman imurin suodattimesta, rikkoa imurin moottorin. Takuu ei yleensä korvaa tällaisia tapauksia missä hienojakoinen lika on päässyt pölypussittoman imurin suodattimesta ohi imurin moottoriin ja ennenaikaisesti rikkonut imurin moottorin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla