Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jälleen yksi muusikkosuuruus on poissa

Seuraa 
Liittynyt10.1.2015

Nythän näitä seitsemänkympin huitteilla olevia muusikkoja kaatuu kuin heinää. Tällä kertaa oli vuorossa Eagles legenda Glen Frey, joka kuoli eilen 67 vuotiaana.

Glen Frey tosiaan oli Eagles yhtyeen toinen voimahahmo Don Henleyn ohella ja he olivatkin 70-luvun Lennon-McCarney, eli he tekivät käytännössä lähes kaikki Eagles hitit yhdessä ja lauloivat leadit suurinpiirtein fiftyfifty.

Monet +40 palstamammat muistavat hänet varmastikin myös soolouraltaan erityisesti 80-luvulta, jolloin hänen musiikkinsa soi mm Miami-Vice sarjassa. The Heat is on lienee miehen tunnetuin biisi soolouralta. Kappalehan on monille tuttu myös Bewerly Hills Kyttä elokuvasta.

Itselleni taas miehen uran merkkittävin tuotanto on tietenkin 70-luvulta, eli Eagles ajalta.
Hotel California ja monet muut Eaglesin megahitit ovat peräisin Freyn ja Henleyn kynästä, mutta vaikka Hotel California onkin mahtava biisi enkä kyllästy siihen ikinä, niin saman levyn toinen hitti New Kid in Town on vuosien saatossa noussut minulla sen rinnalle ja kenties jopa hieman ohikin. Hotel Californiassa ykköstä laulaa Henley, kun taas New Kid in Townissa liidaa Frey.

Suuren mestarin muistolle: https://www.youtube.com/watch?v=QtmAHq0TKHI

Kommentit (2)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat