Mites tässä nyt näin kävi: palstalta saatiin kitkettyä aika hyvin rasismi ja mamukriittisten provoilu, tilalle tuli aivan holtiton ja massii...

Vierailija

Toivon, että modet ottaisivat tähän naisvihaan yhtä tiukan linjan kuin rasismiin.

Kommentit (13)

Vierailija

Äläpäs yritä. Jos naiset kirjoittavat oman elämänsä epäkohdista tai miehensä huonoista tavoista, se ei ole miesvihaa vaan yhden miehen epäkohdat. Voisit poistua trollaamasta täältä, suomen naisesta ei tule koskaan alistettua barbia. Putinille terkut.

Vierailija

Onko naisviha uusi rasismi? Jos olet väärää mieltä niin naisvihakortti heiluu? Onko palstan ilmapiiri viimein riittävän seesteinen, kun kaikki vääriä mielipiteitä esittävät on ajettu pois? Hymistellään yhdessä ja taputellaan toisiamme selkään?

Vierailija

En kyllä erityisemmin huomannut mitään rasismia, osalle pienikin kyseenalaistaminen on rasismia, mikä on todella tyhmää. No nehän ovat ja ne samat jatkavat nyt tätä suomivihaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sama kirjoittaja tehtailee kaikki vihapostit.

No mitä olen nähnyt näiden "mamukriittisten" suhtautumista naisiin ja feministeihin... En yhtään ihmettelisi jos taustalla olisi ne muutamat samat tyypit jotka kirjoittaa ihan oikeesti kaikki nää tän palstan vihapuheet. Oli kyse sitten maahanmuutosta tai naisista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat