* Pyhäjoki

antonlaurio

Fortum Lilius sanoi, että Suomi luuli ostavansa Venäjältä Mossen osista koottavan Mersun. Mutta ilmoitti YLE uutisten taltioimana pettyneenä. Että Loviisaan tuli 2 MAAILMAN HUONOINTA YDINVOIMALAA! No petetyt ja pettyneet lähettivätkin kyhäelmän tehneen joutosakin junalla Siperian vankileireihin takaisin... MUTTA!!. . .

---

Pyhäjoki on TÄYSIN ERI HANKE!. Ensinnäkin VENÄJÄN MIEHITYSJOUKOILLE ALUE on luovutettu P Y S Y V Ä S T I !

500MW Loviisan kokoinen ydinvoimala tekee sähköään elinikänsä EI SUOMELLE. Vaan nimenomaan VENÄJÄLLE.= Suomi EI edes tuota energiantuotantoaan lainkaan tarvitse! JOS tarvitsisi, niin ei TVO olisi ajanut alas myöskään OL-4 luvat saanutta hankettaan!

Selvästi huomaamme, ettei edes Suomessa uskota lainkaan ydinvoiman tulevaisuuteen. Näin sekä Isä, että poika Mokka asian syksyllä TVO:sta LS:ssä ilmaisivat! .. Pyhäjoen hankkeella on 100% MUUT tarkoitukset, kuin ydinvoimalan sähköt! .. Hyvin, HYVIN paljon veristä ja vaarallista tavoitetta!

Hankkeessa ei ole MITÄÄN Loviisalaista.. Vaan kyse oin 100% venäläisten ajama, omistama ja rakentama tekeles keskellä POHJOISMAITA. M I K S I ?. . .

-

Joo Anarkistialkuasukas kertoi, että Kalingradia laajennettaisiin. Mutta kysytään MIKSI? Venäjähän hallitsee siellä muutenkin JO kaiken? Poraa sielläkin hurjat määrät öljykaasujaan Itämerestä kilvan Viron, Puolan, Ruotsin, Saksan rinnalla...

Venäjä haluaa siis nimenomaan a i n a vaan LAAJENTAA. Kohteena Pyhäjoen ydinase tukikohdassa on KESKEISIN. Maailman SUURIN öljykaasujen täyttämä Itämeren allas. Venäjä haluaakin merisotatukikohdastaan hallita tuon keskeisen öljykaasutuotannon toimia sen KESKELTÄ. Varsinkin nyt, kun myös Ruotsin öljykaasujen tuotantoyhtiöiden toiminta alkaa kiihtymään. Norjan öljykaasuvarannot Venäjä MYÖS haluaa valtaansa. Niihin ei ylletä Kalingradista. Mutta Pyhäjoelle Suomen Niinistön jo lupaamat 3 suurta moottoritietä Norjan sydämeen mahdollistavat kaiken tuon jatkossa.

Ei Venäjä ole mitenkään tyhmä, vaan ahne hankkeissaan. Vaan kun Itämeren öljykaasuvarantojen poraajien paikkoja jaetaan jatkossa. Venäjä haluaa sen oikeudet KAIKKI itselleen! Tietenkin venäjä himoaa myös Ruotsin ja Norjan ekotuulipuistojen/ vesisäätövoimaloiden erinomaiset laitteistot myös.

Kommentit (1)

Vierailija

Miten vitussa ydinvoimalasta tulisi joku uhka Suomelle? Siis sen enempää kuin muistakaan ydinvoimaloista. 

Käsittääkseni venäläiset sotilaat eivät tule operoimaan sitä. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat