Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Luonnollisia bloggaajia?

Vierailija

Onko bloggaajia, joilla ei ole mitää feikkiä.
Ripsienpidennyksiä, rakennekynsiä, tekohiuksia, silikoneja, tatuointeja yms

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Tuskin. 

Kun ei sellaisia naisia tahdo bongata kadullakaan. Ja bloggaajiksi kai alkavat sentään vain ne kaikkein turhamaisimmat ja huomionkipeimmät. 

Vierailija

Varmaan jotain äitiblogeja lähinnä. Ja munkaan blogissa ei näy mitään noista, mutta tässä varmaan tarkoitettiin vähän isompia blogeja..

Vierailija

Minä olen! En meikkaa enkä koskaan ole edes värjännyt hiuksiani. Merkkilaukkujen (laukkujen ylipäätänsä) käyttämisestä nyt puhumattakaan. Tosin, kiinnostus tällaiselle blogille, jossa ei esitellä jatkuvasti uusia vaatteita tai tehdä yhteistyöpostauksia meikeistä ei ole päätä huimaava... Pääasia on kuitenkin se, että nautin kirjoittamisesta ja lukijani ovat ihanan inspiroivia :)

Vierailija

At Maria's blogin kirjoittaja on mielestäni aito ja rehellinen suositusta blogistaan huolimatta. Suositut blogit kun yleensä jäävät hyvin pinnallisiksi ja ulkonäkökeskeisiksi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Xenia, Tinkerbella, Didem, Natalie Vilen

Näillä bloggaajilla ei todellakaan ole hiustenpidennyksiä, botox huulia, silikoneja.

Miksi silti alapeukutatte?

Vierailija

Sanni Trishin, NFV-Emmi,Polka Dots, YES Dear, Lainahöyhenissä, Anna ja Sebastian, Kolmistaan, Vilma P, Kira Kosonen...!

Vierailija

Kira Kososella on jatkot hiuksissa, ei ole aitoa tukkaa! Ovat kyllä luonnollisen näköisesti laitetut mutta syksyllä muistaakseni Alexa julkaisi jostain tapahtumasta videon, jossa kuvasi Kiran selän takaa ja sinetit näkyivät todella selvästi, ei ilmeisesti ollut peilannut takaa kun olivat niin esillä... Annika o:lla taas ripsienpidennykset.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat