Katrie Daler syöttää 1-vuotiaalle skyr-rahkaa ja proteiinipatukkaa..

Vierailija

Snapchatissa videoita

Sivut

Kommentit (61)

Antaa kaikkien kukkien kukkia!

Niin, mitä sitten? Tuskin se lapsi siihen kuolee. Mieti mitä lapset syövät esim. ulkona ollessaan. Matoja, multaa ja ruohoa.

Taidat ollaan kateellinen Katrielle?

Vierailija

Mua häiritsee se, kun katrie monesti snäppää auton ratista. Kerran tämä älypää ajoi onnettomuuspaikan ohi ja kuvaa samalla ihmetellen "siellä on kolari". Onneksi sentään Adessaa ei näkynyt kyydissä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Skyr rahkassa on aspartaamia, joka ei ole lapsille eikä edes aikuisille. Proteiinipatukat eivät ole ruokaa

Onneks skyr on ainoa missä aspartaamia (tai muita kaltaisia) käytetään, niin välttyy ne lapset niiltä epäterveellisiltä ainesosilta. 

En Katrien snäppiä seuraa, mut tuskin sekään nyt ihan syöttämällä syöttää proteiinipatukoita lapselleen. 

Vierailija

Mä en syö proteiinipatukoita edes itse. Turhaa evästä. suomalaiset saa proteiinia liikaa. Jos noin pieni juo lisäksi vielä maitoa, saattaapi tulla munuaisongelmia. 

Vierailija

Kaurapuuroa, suomalaisia marjoja, kalaa, kanaa, kasviksia, hedelmiä, maitotuotteita kuten maito, viili, piimä, jukurtti mielellään maustamaton

Vierailija

Voi teitä erinomaiset mammat. Lapsi ei kuole siihen, jos se maistelee skyrriä tai proteiinipatukoita. Tuskin ne sen pääsääntöistä ruokaa on. Huolestukaa sitten, jos kuulette että se lapsi ei muuta syö kun rahkaa ja jotain patukoita. 

Vierailija

Eihän proteiini lisät sovi edes kaikille aikuisillekaan. Kun sitä proteiinia saa tarpeeksi monipuolisesta ruoasta. Raskaan sarjan urheilijat on eri juttu. Tai erittäin aktiiviset harrastajat, mutta veikkaan että vauva ei lukeudu kumpaankaan.

M23

Vierailija kirjoitti:
Snapchatissa videoita

Tyhmät mammat täällä taas kauhistelemassa. Miksi ei saisi syöttää lapselle rahkaa tai proteiinipatukkaa? Kasvava lapsihan sitä proteiinia tarvitsee ja onhan nuo paljon terveellisempiä kuin vaikka perus jauheliha.

Vierailija

Maitotuotteissa itsessään on tarpeeksi proteiinia. Suhtaudun epäileväisesti tuotteisiin, joihin on lisätty extraproteiinia. Ehkä proteiinia onkin epäterveellisessä suhteessa tuotteen muihin ainesosiin nähden? Luonto tietää parhaiten, että miten tuote ei mene pilalle ja muutu aineenvaihdunnassamme varalliseksi.  Turha lisätä mitään, mitä ei tarvita, kuten lisäaineita ja extraproteiinia.

Neuvolassa varoittivat, että täytyy lisätä varovasti lehmänmaitotuotteita yli puolivuotiaan täysimetetyn lapseni ruokavalioon. Vasta 1 v sai alkaa antaa maitomaitoa ja sitä ennen mieluiten vain keitettynä esim. kaurapuurossa sekä juustoina ja muina hapanmaitotuotteina . Rasittaa elimistöä saada liikaa lehmäproteiinia maidosta. Entä sitten, kun maitoon on lisätty proteiinia? Eikö se ole turhan raskasta syötävää 1 v lapselle? Maksa rasittuu yms.

Vierailija

Monet terveysalalla työskentelevät sanovat että ne skyrit on niin epäterveellisiä kuin voi olla, siis ei mitään aitoa niissä, kaikkia lisäaineita ja "myrkkyjä".

M23

Arvasin että mammat miinustelee. Jauheliha on epäterveellistä, paljon huonoa rasvaa. Nostaa kolesterolia ja aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja. Puhdas maidosta eroteltu proteiini -> ei mitään haittoja. Vain puhdasta heraproteiinikonsentraattia. Mutta turhahan teille 40v jääräpäämammoille tuota selittää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat