Jos miehellä ja naisella yhtä pienet/isot tissit, niin miksi miehen tissejä ei peitetä, ja miksi naisen tissit peitetään? Kukaan ei osaa vas...

Vierailija

katsoin ohjelmaa jossa Selma blair ja charlie sheen on yläosa paljaana sängyssä, naisella on rintaliivit päällä jottei tissit näy, miehen tissit on yhtä saman kokoiset mutta ne näkyy. Olen ihmetellyt mikä syy on peittää ollenkaan naisen tissejä kun ei miehenkään peitetä, tai miksi miehen tissejä ei peitetty vaikka ne oli identtiset naiseen nähden?

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Siksi koska naisen rinnat ovat kulttuurissamme voimakkaasti seksuaalista aluetta, miehen eivät. Jossain toisessa kulttuurissa taas maha, nilkat tms. Ei tämän nyt niin vaikeaa luulisi olevan tajuta.

Vierailija

Instagramissa yläosattomien kuvien kieltoa tehdään niin, että nainen on yläosaton, mutta hänen nänniensä kohdalle on photoshopattu miehen nännit. Ja katso, moraaliton meno on moraalista.

Vierailija

Hauskinta tässä aiheessa on se, että samaan aikaan jotkut valittavat siitä, että nainen joutuu peittämään rintansa ja mies ei. Sitten kuitenkin jos mies vilkaiseekaan tämän samaisen asiasta valittavan naisen rintoja, on mies pinnallinen sika.

Mies 29v ja 1v
Seuraa 
Liittynyt9.1.2016

Naisillehan siitä on lähinnä hyötyä. Jos mies tarttuu naisen rintaan, nainen saa tehdä miehelle aika rajuakin väkivaltaa. Miehen pitää myös ihailla ja rinnastaa naisen rinta sukuelimiin. Miehillä on sosiaaliset ryhmäpaineet tulla onnelliseksi siitä että näkee paljaat tissit; naisen taas ei tarvitse välittää miehen ylävartalosta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
miehet nyt harvemmin käyttää rintaliivejä sängyssä

Aika harvoin naisetkaan niitä sängyssä käyttää - paitsi jenkkiohjelmissa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Selittäkää miksi naisten rintoja ei saisi tuijottaa?

Kaikenlainen tuijottaminen on ylipäätään epäkohteliasta, ja siitä tulee tuijotuksen kohtelle epämukava olo. Eikö tämä nyt ole kaikille itsestäänselvyys?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat