Koirani 16v kuoli 2kk siten, näen yhä "valveunia" että näen sen ja kuulen tassunjälkiä, onko normaalia?

Vierailija

Tunnen myös unissani tai "unissani" kuonon painalluksia selässäni tai kasvoillani. Olenko tulossa hulluksi? En tiedä onko nuo totta vai unta (aina)

Kyllä, koira oli minulle rakkain ikinä ja yhä päivittäin itken mutta onko silti tavallista nähdä yhä tuollaisia unia?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

En tiedä onko tavallista mutta täysin normaalia se on.

Voi Sinua, lämmin osanotto täältä <3

Ikävä on varmasti ihan kauhea mutta pitkän yhteisen elämän saitte elää.

Vierailija

Ihan normaalia. Eikä liity vain koiran kuolemaan vaan luopumiseen/tottumukseen ylipäänsä. Jouduimme antamaan kymmenvuotiaan koiramme uuteen kotiin. Lähti kesäkuussa, ja joskus myöhään syksyllä tai alkutalvesta lakkasin kuulemasta yöllä tassun rapinoita lankkulattialla.

Vierailija

On ihan normaalia! Ajan kanssa helpottaa ja joskus myöhemmin koiraa voi muistella hymyssä suinkin. Toki tyhjä olo saattaa jäädä ja voi kaivata elämää koiran kanssa, ellei sitten päädy ottamaan uutta koiraa.

Et ole hullu. Otan osaa ja toivotan kovasti voimia ja jaksamista!

Vierailija

Rakas kissani kuoli vanhuuteen ja pitkään hänen kuolemansa jälkeen "kuulin", ääniä. Muistan erään kerran, kun katsoin tv:tä, ja kissaystäväni kuolemasta oli jo kuukausia, sanoin, että "ole varovainen, kun hyppäät alas, ettet satuta tassujasi ". Kissalla oli tapana nukkua lipaston päällä olevassa korissa, josta hän hyppäsi alas. Veläkin vuosien jälkeen, muistan hänen tuuhean turkkinsa kosketuksen  ja sen, kun hän aina  käpertyi nukkumaan tiiviisti  selkääni vasten. Ikävä on vieläkin läsnä. En ymmärrä ihmisiä, jotka vähättelevät eläinystävien ystävyyttä.

Vierailija

Viimeksi tänään tulin kotiin ja joku mainoslehti eteisessä väpätti sivusilmässä, niin meinasin sanoa koiruu .. niinkuin häntä olisi heilunut kotiin odottamassa :(

Vierailija

Koirasi sielu haluaa viestiä sinulle henkimaailmasta. Luultavasti haluaa osoittaa sinulle olevansa edelleen olemassa, mutta vain korkeammalla värähtelytasolla.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat