Miksi amerikkalaisissa sarjoissa ja leffoissa kaikki asuvat melkein aina omakotitalossa?

Vierailija

Ja kerrostaloissa asuvia on tosi harvoin?

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Koska se on tosielämässäkin niin. Melko suurissakin kaupungeissa asunnot ovat pientaloja ja asuntoalueet laajalle levinneitä. Oikein suurkaupungeissa on kerrostaloja, joissa on liiketiloja alakerrassa ja yläkerrat asuntoja, mutta silti on laajat esikaupungit, joissa asutaan maan tasalla. 

Vierailija

Ai, en ole huomannut. Kerrostalossahan asuu aika paljon porukkaa kuitenkin myös. Riippuu varmaan mistö leffa / sarja kertoo. Monet sinkut sarjoissa asuu kerrostaloissa ja sitten taas perhe-elämästä kertovat on enemmän onakotitalolaisia.

Vierailija

Komppaan kakkosta. 

Siellä on myös asumismuotojen arvostus vähän toista kuin meillä nykyään. Omakotitalo ei välttämättä tarkoita parempaa asumista. 

Vierailija

Eikä se tarkoita, että ihmiset omistaisivat niitä taloja läheskään aina, vaikka niissä asuisivatkin. Asutaan paljon vuokralla myös omakotitaloissa.

Moni talo on ns. prefabricated, eli tuodaan vaikka kahtena palana tontille, vähän liimaa väliin ja siinä on ihana pahvitalo valmis uusia asukkaita varten.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Amerikassa asutaan varmaan enemmän trailer parkeissa kuin täällä.
No ihan varmaan. Onkohan Suomessa yhtään sellaista paikkaa, mitä voisi sanoa trailer parkiksi? Rastilaa ehkä?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kerrostalossa :
Frendit
Hulluna sinuun
Frasier
How i met your mother
Dexter
Sinkkuelämää
Salatut elämät

Seinfeld

Vierailija

Miks amerikkalaisissa sarjoissa ja elokuvissa aina, kun joku järkyttyy tai tapahtuu jotain kamalaa, pyydetään tuomaan lasillinen vettä?

Auttaako vesilasillinen jos saa kuulla, että joku on kuollut... suomessa on vähä eri liemet käytössä kun jotain tapahtuu.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat