Ikää 17 vee, tilillä 90 000 €, pääomatuloja 77 300 €/v, ansiotuloja 5 100 €/kk, lahjana 2 x 4 000 €

Tulevaisuus mietityttää

Vanhemmilla siis yritys ja mulle on maksettu palkkaa jo vuosien ajan plus sun muuta mitä ovat verosuunnittelussa päättäneet. Saan myös asua ilmaiseksi heidän sijoitusasunnossa ja tulen perimään huomattavan suuren omaisuuden ja eläkkeenikin tulee olemaan suurehko.

Mietin että kannattaako mun opiskella mitään, koska tule elämään ilman tuotakin vaivaa ihan kivasti? Nyt olen lähinnä hengaillut, matkustellut ja bilettänyt peruskoulun jälkeen... Ei hirveästi kiinnostaisi tehdä mitään vaivalloista. Muita samassa tilanteessa, voitaisko perustaa joku Ylempien Clubi? :)

Kommentit (11)

Vierailija

Rahaa on, mielikuvitusta ja älyä ei. Todenäköisesti alkoholisoidut ja jotta saat seuraa joudut tarjoamaan siipiveikoille joka ilta. Kolmikymppisenä huume- ja alkkisaddiktina ei seiso ja vedät itsesi kiikkuun.

Vierailija

Totta hitossa lähdet opiskelemaan. Sehän on ihmisen parasta aikaa, eikä sillä ole mitään tekemistä opiskeluiden kanssa! Mieti sitä tyydytystä jota saat kun opintorahalla eläville saat esitellä rahojasi. Eikö siitä ilosta kannata vähän maksaakin.

Vierailija

Siis eihän sinulla nyt ole edes paljon varallisuutta, hyvänen aika !! Tulot kuukaudessa pienet! Kuvittelet,ettei tarvitse tehdä mitään. Palaa nyt hyvä lapsi maan päälle.

Vierailija

No... Jos nyt olet ihan tosissasi tän aloituksen kanssa, niin vastaan että sinun ei tosiaankaan kannata opiskella mitään. Kaikkihan on jo valmiina.

Opiskelu kehittää ihmistä, mutta uskon että sinua voi kehittää myös ihan pelkkä elämänkoulu. Onnea aikuistumisen tielle.

leiliellu

Opiskele sijoittamista ja vaikkapa taiteita? Koska massia on, niin tee kaikkea, millä kasvatat vähän järkeäsi, koska vaikutat varsin näköalattomalta: lue kirjoja ja lehtiä. Steve J:kin sanoi kuolinvuoteellaan, että ainoa, mikä on tärkeää elämässä, on rakastaa lähimmäisiään. Kai sinuakin sentään joku tässä maailmassa kiinnostaa; mene vaikka johonkin maksulliseen kouluun (et varmaankaan muualle edes pääse). Vaikka maskeeraus-tai jonhonkin stylistikouluun? On sekin sentään jotain, saattaisit vaikka innostua jostain pidemmistä opinnoista siinä sivussa. Tsemppiä!

Vierailija

Riittääkö sinulle sitten pelkkä raha? Sitä kuitenkin opiskellaan ja tehdään töitä ihan muistakin syistä. Raha on vain pieni osa sitä. Meinaatko, että et koskaan aikuistu? Matkustelu ja bilettäminen yms. alkaa pidemmän päälle kyllästyttämään ja ne eivät enää tunnut missän ja eikä ne hyvät ajat ole ikuiseksi ajoiksi ansaittuja. Rahatkin loppuu aikanaan, eikä vanhempiesi yrityskään lopputtomiin tuota.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat