Vittu kun tuota lunta vain sataa ja sataa :-(

Tulisi jo kevät!

Tälläkin viikolla tuota vittuperkeleen valkoista paskaa on satanut koko viikon ja täällä ei edes osata hiekoittaa jalkakäytäviä kunnolla, niin että kun niitä aurataan, niin ne ovat jäisiä ja todella liukkaita niin että joka askeleella saa pelätä kaatumista ja luunmurtumia :-( Tulisi nyt jo edes kevät, mutta siihenkin on vielä melkein puoli vuotta aikaa!

Kommentit (12)

Vierailija

No ei hyvin mene jos nyt jo olet ihan loppu tähän talveen. Haloo, nyt on vasta tammikuun puoliväli :D. Vielä ainakin helmikuu on täyttä talvea ja todennäköisesti maaliskuukin. Huhtikuun alussa toivo keväästä yleensä herää :). Pääsiäisenä eli maalis-huhtikuun vaihteessa on yleensä vielä hyytävän kylmää ja räntäistä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sais tulla tänne Ouluunkin enemmän lunta! Oon nyt kade hesalaisille! 

No täällä on lunta n. 20 cm, ei edes latuja saada vedettyä, ei ole syytä olla kateellinen. Mutta ihanan valkoista on, ihan erilaista kun vielä joulun aikoihin.

Vierailija

Ennusteiden mukaan lauhuus palaa helmikuussa. Niillä alueilla, joissa lunta on vähän, se tietää auttamatta lumien lähtemistä maasta.

Aika pitkälti alkaa olla talvi taputeltu nyt tammikuun jälkeen.  Seuraavan kerran talvea ensi vuonna sitten. Sitä ennen on kevään, kesän ja syksynkin aika.

Vierailija

Mua ei lumi haittaa mutta nuo saatanan kovat pakkaset. Tämä kun on niin tuulinen paikka että jo -15 tuntuu naamassa. Ollappa rikas niin häipyisin talveksi johonkin lämpimään. Toivottavasti tänä vuonna tulee oikeasti kesä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat