33 omituisinta perheiden sääntöä: Ei yöllä vessaan ja kaupassa kädet taskuun

Kyllä vanhemmat voivat sitten olla hassuja noiden sääntöjensä kanssa. Kuva: iStockphoto.

Vanhemmat voivat keksiä lapsilleen monia hyviä sääntöjä – ja joitain täysin käsittämättömiä. Vai mitä mieltä olet näistä?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (56)

Vierailija

En itsekään jätä märkää pyyhettä puuovien päälle vaan pyyhetelineeseen ihan sama asia että puu lattiaa ei voi mopata liian märällä rätillä koska se vaurioituu. Kaikki nyt ymmärtävät että puu ei kestä kosteutta! Samoin tottakai uudet vaatteet pidetään parempina ellei sitten ole varta vasten ostettu esim uusia ulkohousuja tai lenkkareita mutta tyhmäähän se on laittaa uutt kauluspaitaa lapselle seuraavana päivänä kouluun parempi säästöä juhliin.

Vierailija

Meillä on tuo "sääntö" ettei lapsille anneta ruuan kanssa enempää kuin yksi pienehkö lasillinen maitoa/piimää/vettä ja ruuan jälkeen saa sitten lisää jos tahtoo.
Syynä tähän on se että ruoka ei maistu jos on juotu paljon ennen ruokailua. Niin monta kertaa on taisteltu syömisistä että meillä näin. Tämä sääntö siis oikeastaan perheen kuopukselle joka on alipainoinen ja muutenkin huono syömään. Vanhempien lasten kohdalla tästä on jo alettu luopumaan vaikka hyvin hoikkia hekin ovat.

Vierailija

Eihän tuossa ollut montaakaan ihmeellistä/outoa. Mun lapsuuden kodissa noudatettiin useaa noista eli noudatan tietysti nykyäänkin omassa kodissani.

Vierailija

Surullinen olo tulee noista säännöistä. Millainen lapsuus mahtaa olla heillä, jotka joutuvat tuollaisten diktaattori vanhempien kanssa elämään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Surullinen olo tulee noista säännöistä. Millainen lapsuus mahtaa olla heillä, jotka joutuvat tuollaisten diktaattori vanhempien kanssa elämään.

Osa ehkä vähän pöllöjä sääntöjä, mutta mieluummin säännöt kuin kurittomuus. Onhan tässä nyt jo nähty curling-vanhempien säännöttömän kasvatuksen tulokset kouluissa ja muualla :D.

Ainutlapsi

Meillä myös ei saanut ruuan kanssa kuin vähän juotavaa ja sitten ruuan jälkeen sai juoda niin paljon kuin halusi, ihan vain koska äitini huomasi, että jos minun annetaan juoda ruuan kanssa, niin en jaksa syödä lautasta tyhjäksi. Ei mitään omituista mielestäni siitä, jos on todettu toimivaksi.

Muuten ainut näistä, jonka ymmärrän on se, ettei pyyhettä kannata jättää puuoven päälle, koska se menee pilalle pidemmän päälle.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat