Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kellä on varaa niissä käydä? Oli meinaat korkeat hinnat.

Sivut

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En asioi muuten kuin silloin tällöin tupakkaa ostamassa mikä on samanhintaista kuin muuallakin. Joskus laitan myös loton, sekin samanhintaista riippumatta missä asioi. Aijuu, ja eilen hain paketin.

Vierailija

R-kioski on nimensä mukaan kioski. Mitä odotit? Pienten paikkojen on myös kyettävä maksamaan kulunsa. Kaupat saa isommilla määrillä ja valikoimilla katettua kulut pienemmillä katteilla.

Vierailija

Jos tarvii ladata matkakortti ja seuraava kauppa on kaukana, sieltä saa jonkun nopean välipalan joka nostaa verensokeria. Ja esim. laastareita, loton, hätätampoonit, kahvin...voin maksaa ylihintaa jos en joudu menemään alepaan.

Vierailija

Matkakortin lataus maksaa sen saman ärrällä kuin muuallakin.

Joskus jos huomaan että en ottanut ksylitolipurkkaa mukaan ja on kiire niin etten kauppaan ehdi ja ärrä on lähellä, ostan sieltä. Tätä tapahtu ehkä kolme kertaa vuodessa. Sen vielä talouteni kestää.

Viime juhannuksena ostin ärrältä kaljaa, kun lähikauppa siinä vieressä olikin jo mennyt kiinni.

Näkyy olevan myös paikallisten totonpelaajien ja kahvittelijoiden kantapaikka. Lehtiä on monipuolisempi valikoima kuin viereisessä lähikaupassa.

Vierailija

Mä kävin ennen välillä ostamassa töihin evästä, juomaa jos mikään muu kauppa ei ollut auki tai oli kiire. Näin hoitovapaalla ei ole ärriin ollut asiaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ärrällä oli huipputarjous, fazerin patukat  euron kappale. Samat patukat lidlissä 70 centtiä joka hinta.

Meidän Lidlissä on halvempia Fazerin patukat. Vai ovatko hinnat nousseet ihan viime aikoina?

Vierailija

Lotto, tupakka, Ilta-Sanomat ja matkakortin lataus saman hintaista kuin Prismassa tai missä tahansa paikassa, mistä niitä saa. Okei, tänään Iltis oli Prismassa tarjouksessa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla