Vierailija

Voiko vielä tällä vkolla hakea joulukuulle? En kyllä varmaan saisi veronpalautuksen takia, mutta voiko ylipäätään hakea kuluvalle kuulle sen kuun lopussa?

Pitäisikö jo tässä vaiheessa hakea tammikuun tuki? Voiko tt-tukea hakea kahdelle kuukaudelle samalla hakemuksella? Pankki suoltaa tiliotteen kk:n 10. päivä.

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tammikuun hakemus olisi oikeastaan kannattanut/pitänyt laittaa jo pari viikkoa sitten, jotta päätös ja esim. vuokranmaksu hoituu heti alkukuusta, sekä nyt on niin paljon pyhiä/vapaita tässä, että päätösten tekeminen viivästyy. Itse laitan aina kuun puolivälissä seuraavan kuun hakemuksen.

Hakemuksen voi tehdä kahdelle kuukaudelle, mutta en usko, että joulukuulle voi enää tehdä, ellei kyse olisi jostain muutoshakemuksesta ymv. ja oot saanut ne veronpalautuksekin...

Jos oot uus hakija, niin tilioteet pitää laittaa takautuvasti kolmelta kuukaudelta.
Yleensä jatkohakemukseen laitetaan ne tiliotteet jotka sillä hetkellä on handussa ja mistä näkyy sen hetkinen tilanne tai voihan sitä käydä automaatilta ( siltä joka näyttää kunnolla kaikki nimet ym., yleensä pankin sisällä oleva ) tulostamassa puuttuvat päivät.
Eli sinuna laittaisin nyt tammikuun hakemukseen, jos ensikertalainen, niin syyskuulta asti, mutta jos vanha tuttu sossulle, niin marras-joulukuun tiliotteet.

Kyllä sossu lähettää lisäselvityspyyntölappusen, jos ei kaikki paprut ole kunnossa. Tosin päätöksen tekeminen silloin kestää ja kestää ja kestää.... Siksi juuri hakemukset kannattaa laittaa mahdollisimman aikaisin, jotta näihin viivästyksiinkin riittää aikaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla