Vierailija

Hän on oikeudentajuinen eikä osaa olla vilpillinen. Aspergerissa on paljon hyviä piirteitä. Ehkä jopa enemmän kuin " huonoja".

Kommentit (5)

Vierailija

Myös minun miehelläni on AS. Voisin sanoa että hän on todella monessa asiassa melkeinpä parempi painos normi-ihmisestä. Sosiaalisten kykyjen heikkouttakim on oppinut todella paljon kompensoimaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Riippuu tosi paljon tapauksesta. Alati äänessä oleva, rivien välisiä merkityksiä ymmärtämätön, sosiaalisesti kömpelö ja aina vain omista suosikkiaiheistaan pälisevä voi olla äärettömän rasittava. Toisaalta taas assin rehellisyys, suoruus ja vilpittömyys voi olla hienojakin ominaisuuksia, jos henkilö on muuten kiva ja symppis.

Vierailija

Niin juuri, riippuu henkilöstä. Täällä moni pitää totena, että assut on tunteettomia jne. Omat kokemukset aivan päinvastaisia. Äärettömän fiksuja ja empatiakykyisiä ennemminkin, mutta joiden suora tai sitten olematon tunneilmaisu ei sovi varsinkaan tähän aikaan. Siksi kai näitä nykyään niin paljon diagnosoidaan, kun pitää löytää ihmisestä joku syy, vika tai ominaisuus jolla lokeroida. Itse näen aspergereissa aivan äärettömän potentiaalin jota neurotyypit eivät vain halua hyödyntää, koska asperger on harvoin (siis oman kokemukseni mukaan) halukas vaadittuun muottiin, vaan näkee asiat laajemmin, siitä huolimatta että ovat usein tietyn mielenkiinnonkohteen kanssa eniten sinut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla