Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

niistä jotka menivät naimisiin samoihin aikoihin teidän kanssa? Meidän lisäksi tiedän vain 2 muuta, kaikki muut eronneet eli 7 tuttavapariskuntaa.

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Minuakin kiinnostaa. Myös se, milloin alkoi eroamiset tuttavapiirissänne. Ikävuosissa tai avioliittovuosissa.

Meidän tuttavissa eroaminen alkoi lasten ollessa myöhäisessä teini-iässä ja syynä yleensä naisen mitan täyttyminen mieheen. Sivusta katsoneenakin kestivät yllättävän kauan.

Vierailija

Suurin osa on yhä yhdessä. Noin tusinasta kahtena peräkkäisenä vuotena avioituneesta tuttavaparista yhdessä on vielä 9 pariskuntaa, 2 on eronnut ja 1 on leski. Maalla asutaan, maanviljelijöitä ei olla.

Vierailija

Niistä tuttavista, jotka pitävät yhteyttä, kaikki. Sitten vähemmän tutuista on muutama eronnut, naapurin poika ja lapsuudenleikkikaveri ihan äskettäin. Pienessä kotikylässä kaiken kuulee vielä, kun sukua asuu. 

Vierailija

Olemme olleet yhdessä 20 vuotta, joskin naimisissa 16. Silloisesta tuttavapiiripariskunnista (noin tusina) yhdessä enää kolme: me, yksi ns kristillisen katsomuksen omaava ja yksi suomalaisamerikkalainen. Eli 3/4 eronneita ja/tai toisella kierroksella, toki eronneista jompi kumpi "jatkanut" kaveripiirissä.

Vierailija

Me olemme olleet 21 vuotta yhdessä ja muista (n. kymmenkunta paria) kaksi eronnut. Ne erot olivat vain ajan kysymyksiä muutenkin, kaikki näkivät heti ettei näistä pidemmän tule mitään. Olivat niin erilaisia ihmisiä.

Vierailija

Kauheeta ajatella et jos joskus meilläkin tulis ero niin kaverit puhuu selän takana että "näkihän se nyt kilometrin päähän ettei siitä mitään tullut". Kuitenkin sillä pariskunnalla on varmasti ollut ne hyvätkin hetkensä vaikka suhde olis ollut sitte lopussa taikka suurimmaksi osaksi epäonnistunut. Jos kerta olette tuollaisia selvännäkijöitä ja tiedätte muiden asiat paremmin niin olkaa hyvät ja vinkatkaa kavereillekin ajoissa etteivät tuhlaa aikaansa. Mutta helppohan se on sieltä norsunluutornista huudella jälkikäteen ;)

Itsellä takana vasta 5v avioliitossa eikä eroja tiedossa, ihan mielenkiinnosta vaan tulin lukemaan mutta vähän pettynyt olen kyllä keskustelun sävyyn.

Vierailija

Jaa-a... Yhdessä tapauksessa mies kuoli syöpään, toinen erosi, siskoni erosi, käly on yhä naimisissa lankoni kanssa....
Eronnut ystäväpariskunta erosi jo aika pian, olivat silloin kolmekymppisiä. Siskoni mies jätti 30 vuoden avioliiton jälkeen, yli viisikymppisenä.
Me ollaan miehen kanssa oltu yhdessä 29 vuotta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
... käly on yhä naimisissa lankoni kanssa ?

Lanko on paitsi oman sisaren aviomies, myös puolison sisaren aviomies. Tiedoksi vaan.

Vierailija

Meidän opiskeluaikaisesta klikistä kaksi paria on eronnut, kahdessa jääty leskeksi ja reilut kymmenen porskuttaa edelleen yhdessä. Kaikilla avioliitot noin 20-27 vuoden välillä ja yhdessäoloa muutama vuosi siihen lisää.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla