Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Siili kon karne

Ilta=Sanomien silikoni karnen reseptissä neuvotaan näin sanoen:
"Kuumenna uuni 90-asteeseen ja nosta kiehuva pata uuniin noin 46 tunniksi."
http://www.iltasanomat.fi/ruokala/resepti/art-1443784937771.html

Kamoon! Hei nyt aikuisten oikeesti!

Sivut

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Normaalilla älyllä varustettu tajuaa kirjoitusvirheen eli puuttuvan väliviivan.

Normaalilla älyllä varustettu ei tee kielioppivirheitä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Normaalilla älyllä varustettu tajuaa kirjoitusvirheen eli puuttuvan väliviivan.

Normaalilla älyllä varustettu ei tee kielioppivirheitä.

 

Kielioppivirheitä? Kyseessä on kirjoitusvirhe, joita varmasti jokainen tekee.

Michelin

Monet ranskalaiset huippukokit hauduttavat tiettyjä liharuokia jopa 52 tuntia. Entäs ruotsalaisten hapansilakka? Mädätetty maakuopassa rosvopaistin tapaan päivätolkulla!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Normaalilla älyllä varustettu tajuaa kirjoitusvirheen eli puuttuvan väliviivan.

Normaalilla älyllä varustettu ei tee kielioppivirheitä.

 

Kielioppivirheitä? Kyseessä on kirjoitusvirhe, joita varmasti jokainen tekee.

Väärin. Kyseessä on räikeä kielioppivirhe; vajaalla älyllä varustettu kirjoittaja ei ymmärrä väliviivan käyttöä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
=D pikaruokaa,jonka päätteesi miehesi ja kersasi kiljuvat että hyi kun pahaa! Ja sähköyhtiöt kiittää

 

Aivan... mutta... Tiedätkö, mikä on heinälaatikko?  Sitä käytettessä ei sähköyhtiö kiitä! :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
"Kiireisen kotiäidin pelastus"

Kiireinen kotiäiti unohtaa ruuan uuniin joka tapauksessa niin täähän sopii hyvin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
=D pikaruokaa,jonka päätteesi miehesi ja kersasi kiljuvat että hyi kun pahaa! Ja sähköyhtiöt kiittää

 

Aivan... mutta... Tiedätkö, mikä on heinälaatikko?  Sitä käytettessä ei sähköyhtiö kiitä! :)

 

Sairaanhoitopalvelut kiittänevät sitten - tosin paskatautiset potilaat eivät varmasti ole mitään unelma-asiakkaita.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
=D pikaruokaa,jonka päätteesi miehesi ja kersasi kiljuvat että hyi kun pahaa! Ja sähköyhtiöt kiittää

 

Aivan... mutta... Tiedätkö, mikä on heinälaatikko?  Sitä käytettessä ei sähköyhtiö kiitä! :)

 

Sairaanhoitopalvelut kiittänevät sitten - tosin paskatautiset potilaat eivät varmasti ole mitään unelma-asiakkaita.

"RUUAN KYPSENTÄMINEN HEINÄLAATIKOSSA

on vaivatonta ja aikaa sekä puita säästävää. Tällaisen laatikon voi valmistaa monella tavalla. Sopivin on neliskulmainen noin 1/2 metrin leveä ja 60-70 cm. korkea puulaatikko, jonka kansi on saranoilla varustettu. Puulaatikon puhja, reunat ja kansi peitetään sisäpuolelta 10-15 sm. paksuisella tiiviillä heinäkerroksella, niin että keskelle jää sopiva tila kannella varustetulle keittoastialle.

Heinäkerros päällystetään vielä säkkikankaalla. Tähän tarkoitukseen kelpaa kyllä mikä laatikko tahansa tahi kannellinen korikin, joka kumminkin on ensin vuorattava moninkertaisella sanomalehtipaperilla. Täytyy vaan katsoa että tähän tarkoitukseen aijottu laatikko tahi kori ovat kylliksi suuria, niin että keittoastian ympärille mahtuu sopivan paksu heinäkerros.

Ennenkun keittoastia upotetaan heinälaatikkoon, pannaan kaikki ruokalajiin tarvittavat aineet yhtä aikaa keittoastiaan, joka sitten saa olla tulella siksi kun keitto hyvin kiehuu. Keittoastia nostetaan niin joutuin kuin mahdollista paikkaansa laatikkoon jonka kansi suletaan. Ruuan kypsymisen aikana kantta ei saa avata, ennenkuin ruokareseptissä määrätty aika on kulunut, jotta ei kuumuus haihtuisi. Jos heinälaatikko on kylliksi syvä, voi asettaa kaksikin kaittoastiaa päällekkäin, mutta täytyy ne panna sinne samalla aikaa, olettaen että niissä kypsytettävä ruoka vaatii yhtä pitkän valmistusajan."

http://isoaidinreseptilla.blogspot.com/2010/08/heinalaatikko.html

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla