Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja laitan elämäntavat uusiksi. Enemmän liikuntaa ja terveellisempää ruokaa, sillä olen vasta 24-vuotias ja harmittaa olla jo näin nuorena huonokuntoinen ja ylipainon rajoilla...

Onko kellään kokemuksia noista apteekin laihdutuslääkkeistä? Kiinnostaisi ottaa jokin "kuuri" tähän alkuun, että saisi lisäboostia laihdutukseen ja pääsisin kunnolla vauhtiin. Onko jokin niistä erityisen tehokas? Lääkkeitähän on kahta erilaista: niitä, jotka sitovat ruuasta rasvaa jottei se imeydy elimistöön, ja niitä jotka täyttävät vatsaa, ettei tule syötyä niin paljon. Kumpi olisi parempi?

Kommentit (2)

Vierailija

Nyt otat siis itseäsi niskasta kiinni ja aloitat lääkkeet? Kuule, älä aloita. Boostia saat jostain lyhyestä Nutrilett-kuurista tai ihan vaan keventelet vaikka viikon ajan salaateilla ja kasviksilla. Niillä alkuun ja etsit jostain sellaisen ohjeen, jossa on valmiiksi ateriaesimerkit vaikka 1500 kcal päiville viikon ajaksi. Ja sitten syöt normaalisti 1500-1800 kcal päivässä ja käyt vaikka kävelylenkeillä useammin kuin ennen. Muuten elät tavallista elämää.

Unohda lääkkeet ja älä liikaa käytä edes noita vlcd-juttuja, viikon kevennys voi olla just sopiva.

Vierailija

On ne laihdutuslääkkeet toimivia ja tehokkaita: Lompakko laihtuu.

Jos aloitat uuden elämäntavan, niin keskity oikeaan ruokaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla