Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1451097050529.html

On se kyllä kumma kun naisten koko maailma/elämä pyörii oman ulkonäön ympärillä, ja vertailu muihin. Onko se todellakin niin että naisen ainut tarkoitus on viehättää miehiä? Taitaa olla. Miehen näkökulmasta ihan hölmöä hommaa tuollainen järkyttävä pinnallisuus.

Sivut

Kommentit (57)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No on tuo selvästi tukeva ihminen. Noissa vaatetuissa kuvissa tulee koko vielä paremmin esille, jalat ovat paksut. Ei mikään läski, mutta tukeva ja pitkä nainen eikä todellakaan mikään perusmallin kokoluokkaa ole, joten närkästyksiä on vaikea käsittää.

Vierailija

XL-mallit on oikeasti kokoa 40, max 42. Osa on kokoa 34-36 ja vetävät vaatteiden alle "läskipuvut", joilla saa lisää lantiota, reittä, pyllyä, tissiä ja tarv. mahaa ja alleja. T. Muotisuunnittelija

Vierailija

Ei naisen tarkoitus ole viehättää miehiä, vaan kyse on naisten keskinäisestä valtakamppailusta, jossa kaunein määrää. Miehillä vastaava kisa keskittyy rahan ja vallan ympärille.

Vierailija

No eipä tuota oikein voi nähdä "plus-kokoisena". 

Sama kuin sanoisi jääkiekkoilijamiehen kroppaa plus-kokoiseksi, koska onhan se nyt isompi ja rasvaisempi kuin miesmallien. Ei sillä, että itse jaksaisin siitäkään kiinnostua, mutta naiset nyt muutenkin ottaa enemmän kantaa. 

Vierailija

Miehet eivät halua naiselta muuta kuin hyvää ulkonäköä. Parisuhdemielessä siis näin. Vaikka hyvällä ulkonäöllä saa etua työelämässäkin.

Vierailija

Mielestäni tuo on kaunis ja hyvän muotoinen nainen ja ennen kaikkea terveen näköinen. Ei ole mielestäni mitenkään isokokoinen, edustaa näkemystäni normaalista naisesta. M34

Vierailija

ssss kirjoitti:
"– Jos sinä olet muka isokokoinen, tule Uuteen-Seelantiin. Täällä olisit samankokoinen tai pienempi kuin useimmat naiset. Muotimaailman pitää herätä todellisuuteen. Olet upea! Toinen hehkuttaa."

Muotimaailman ei todellakaan tarvitse herätä läskien "todellisuuteen".

"– Laura Wells, miksi et aloita kampanjaa, jossa tiettyjen mallien kutsuminen ”kurvikkaiksi” lopetetaan. Mielestäni tuo adjektiivi ei kuvaa sinua. Mielestäni mallitoimistot käyttävät sanaa bisneksen vuoksi, mutta malli on malli oli sitten kurvikas tai ei."

Malli ei ole vakavasti otettava malli plus-kokoisena.


Mitä paskaa nyt taas? Ja oikein lihavoituna teksti, voi hyvänen aika tätä meidän teiniä.

Vierailija

No hän nyt on jostain syystä päättännyt julkaista itsestään hoikimmat kuvat mitä löytyy.Muissa kuvissa on kyllä isokokoinen niin malliksi kun naiseksi ylipäätään.Ai kauhu noita reisiä!Oikeesti!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No on tuo selvästi tukeva ihminen.

eikä todellakaan mikään perusmallin kokoluokkaa ole, joten närkästyksiä on vaikea käsittää.

Ihmisestä ei tee tukevaa se, ettei ole perusmallin kokoluokkaa. Hehän ovat alipainoisia.

Vierailija

Onko tuo nyt oikee mallinvartalo?Ylä ja alaosa ihan eriparia.Perse kakskertaa leveämpi kun hartiat.Toisaalta nyt mua naurattaa kun ajattelen että hänellä olis yhtä leveät hartiat kun perse että vissiin parempi vaikka sitten noin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla