Vierailija

2,5v. urosgerbiilillä kasvain hajurauhasessa ja se vaivaa enemmän ja enemmän pikkuraukkaa. Olemme vähävarainen perhe, mutta soisin lemmikille hyvän lopun. Mitä eläinlääkäri veloittaa jyrsijän lopetuksesta? Kysyn siksi että kuulin huhuja ylisuurista taksoista ja haluaisin olla varma ettei surulla rahasteta. Tuttava kyllä lupautui päästämään lemmikkimme päiviltään mutta itsellä olisi levollisempi olo jos eläinlääkäri asian hoitaisi.

Kommentit (9)

Vierailija

En usko että eläinlääkäri tekee mitään ilman minimi vastaanotto/toimenpidemaksua, ja siihen päälle toimistokulut. Varmaan mennään vähintäänkin yli 50 euron maksuihin heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Monilla kasvattajilla ja harrastajilla on hiilidioksidipönttö pienjyrsijän lopetusta varten. Kysele ihmeessä sellaista esim lajifoorumeilta, osaavat hoitaa asianmukaisesti lopetuksen ja yleensä eivät veloita hommasta mitään mutta itse olen aina vienyt 5-10e vaivanpalkkaa.
Eläinlääkärissä toimistomaksu on +20e ja siihen lopetus päälle, eli varmaan n.40-50e menee.

Vierailija

Kysy miten tuttavasi lopettaa gerbiilin, jos tapa on asiallinen (kunnon isku päähän) niin anna hänelle. Jos tuttava aikoo hukuttaa sen tai muuta, sitten viet eläinlääkärille.
Ei se kemiallinen pikkujyrsijän lopetus ole sille yhtään parempi.

Vierailija

Kun hankit eläimen, olet valmistautunut maksamaan kaikki kulut mitä sen elämänkaareen liittyy. PISTE. Eli onko niin, että kun sinä joojottelet täällä eurojen perään, eläin kärsii tälläkin hetkellä? No sillä lailla. Pitäisikö eläinlääkäritkin olla teille ilmaisia? Se on monen vuoden koulutus mikä siihen asiantuntijuuteen valmistaa, joten se maksaa, syystäkin. Onko liikaa vaadittu joskus harkita jotain, lapsen tekoa, eläimen hankintaa ja sitä rataa. Ne maksavat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla