Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tämä tuli mieleen uutisesta "sukupuolineutraalius tekee tuloaan nimilakiin" eli voi ottaa etunimen, joka ei kerro oletko mies vai nainen. USA:ssa joku Jose niminen latino haki töitä John-nimellä ja sai paljon enemmän haastattelukutsuja.

Jos haen työpaikkaa nimellä joka vaikuttaa miehen nimeltä ja vedän pääni muliksi ja pukeudun miehevästi (en ole isotissinen joten onnistuu) ja saan paikan niin eihän sitä voi ottaa pois kun ekana päivänä marssinkin naisten vessaan ja laitan korvakorut ja huulipunaa?

Kommentit (7)

Vierailija

Ei jos et ole missään vaiheessa valehdellut suoraan olevasi mies. On työnantajan oma vika jos erehtyy vain ulkonäön perusteella luulemaan mieheksi ;)

Pitääkin alkaa itsekin kokeilemaan. Lisääntymisiässä oleva nainen ei ole kuuminta hottia työnantajille...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Riippuu mihin olet hakemassa. Joku duunarihomma on varmaan ihan sama, mutta vähänkään haastavampiin hommiin yleensä joutuu kirjallisesti takaamaan että haastatteluprosessissa antamasi tiedot ovat oikeellisia (yleensä tämä kohta on esitietolomakkeessa). Tällä kierretään se että ei tarvitse joka tyypin referenssejä käydä heti läpi, vaan jos käy ilmi myöhemmin valehtelut voidaan purkaa työsuhde.

Vierailija

On eri asia saada paljon haastattelukutsuja, kun esittää väärät työtodistukset väärillä henkkareilla. Mikset muuntaudu mieheksi ja haet töitä omalla nimelläsi ja papereillasi, käytä esittelyssä kutsumanimeäsi Kris (Kristiina).

Vierailija

Ei ole tarkoitus esittää vääriä papereita. Mutta henkilötunnusta ei tarvitse antaa ellei tosiaan tehdä jotain taustaselvitystä. Siinähän se saattaa tulla esille, jos joku kiinnittää tunnuksen muotoon huomiota.

Ja ei, ääneni ei ole korkea.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla