Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ei meillä mitään niin ihmeellistä oo (kinkku, laatikot, punajuurisalaatti), mutta on noloa olla kutsumatta ruokapöytään... Hmm...

Kommentit (8)

Vierailija

No mikset kutsuisi? Tyypillisesti jouluruoissa on vielä sekin, että niitä on liikaa. Vaikea tehdä tarpeeksi pieniä määriä, kun lajeja on monta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hyvänen aika. Tottakai tarjoat. Mikä olisi vaihtoehto? Oletko koskaan kuullut selaisesta käsitteestä kuin vieraanvaraisuus? 

No nyt tajusin, vedätys! :D

Vierailija

Kysy teiniltä, vieläkö hänelle jouluruoka maistuu vai onko kiintiö jo täynnä. Mitään herkkujahan nuo perinteiset jouluruuat ei ole, ne on joku jäänne pula-ajalta. Mutta kyllä niitä nälkäänsä syö, jos ei ole jo moneen kertaan joulun aikaan syönyt.

Vierailija

Minä keitän kahvit vastaavassa tilanteessa nuorten kavereille. Ihmisillä on erilaiset rytmit, ehkä tuo toinen on kotonaan jo tänään syönyt. Meilläkin syötiin jo ennen kahtatoista tänään. 

Vierailija

Siis joo muuten olisin kutsunut ilman muuta, mutta hävettää tarjonta. Lisäksi poika oli virolainen, et en tiedä tietääkö juuri mitään suomalaisesta joulusta. Ja oman lapsen pakotan syömään jouluruokia vielä tänään, ei me eilen syöty vasta kuin kerran niitä.

Mut ongelma ratkaistu kun lähtivät pihalle, rupean lämmittelemään tätä säälittävää tarjontaa ;) jasoitan siis oman kohta syömään! ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla