Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lounais-Suomen poliisista kerrotaan, että Turun seudulla joulurauha oli kaukana. Hälytyksiä poliisille tuli Lounais-Suomessa saman verran kuin tavallisena viikonloppuna.

Myös Itä-Uudenmaan poliisi kertoo, että yö on ollut melko kiireinen. Helsingin poliisin mukaan yö on sujunut rauhallisesti ja hälytyksiä on ollut vähemmän kuin tavallisena viikonloppuna. Helsingin poliisin mukaan jouluyö sujui suunnilleen samalla tavalla kuin viime vuonna.

Monissa asunnoissa ei ole ollut joulurauhasta tietoakaan vaan nyrkit on otettu esille.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015122520875903_uu.shtml

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Luuleeko joku, että joulurauhaa olisi. Jouluna alkon myynti on suurin ja vaikka iso osa menee vain ruokajuomaksi, niin iso osa menee humaltumistarkoitukseen. 

Alkon litramääräinen myynti kasvaa joulua edeltävän kahden viikon aikana noin 3,5 miljoonaa litraa, eli 96 prosenttia normaaliin jaksoon verrattuna. Joulua edeltävällä viikolla Alkossa käy noin kaksimiljoonaa asiakasta.  

Vierailija

Uskon silti, että on muitakin kuin meidän perhe ja vanhempani, jotka saattavat ottaa viinin tai joulusnapsin ja jättää sen yhteen.

Mutta nämä perheet joissa joulurauha on kaukana tuskin ovat niitä.

Vierailija

Kyllä ihmiset yrittävät skarpata jouluna, poliisikin kommentoi että rauhallisempaa kuin normiviikonloppuna. Luulen että alkoperheet on osannut varautua jouluun ja toinen puolisko on esim. lasten kanssa mummolassa. Mun lapsuudessa aattopäivä vietettiin aina perheen kanssa ja saatiin alkuillasta perinteisesti joulupukilta kyyti mummolaan joulun vieton jatkoon. Isä ja äiti jatkoivat kotona. Muistan lapsuuden joulut onnellisina, faijan ryyppyputkiin oli aina varauduttu, eikä niistä tehty numeroa.
Alkoholistin lapsi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla