Vierailija

.

Sivut

Kommentit (47)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lisskomiehen elkeitä

Kyseli tarkkaan mimmoine kiuas mulla ja pyys kuvaileen sen kivitilan korkeuden lattiasta ja myöski kiuaksen pohjan ja saunanlattian välisen mitan.
Sitte vasta riisuutui kokonaan. Vaatimaton "esitys" kaikkinee, tuli heti ja haluskin lähteä saunanlämmitykseen..?! Minä että häh?
Ei vaikuta ihan tavalliselta - saunakauhan jemmasin oiiloon. :(

Vierailija

Vänisi kuin uhmaikäinen, joka ei saa tahtoaan läpi jotenkin jännällä "ääää-äänellä."

Hipelöi oma nännejään koko seksin ajan, vaikka olisin itse sellaista tarvinnut.

Hoki säännöllisesti samoja repliikkejä kuin pornossa.

Selvästi nautti minusta, muttei missään vaiheessa sanonut mitään myönteistä minusta.

Ja nuo kaikki samalta mieheltä, ikää 40v.

Pettymys oli, sillä ennakkoon kertoi, että parasta seksissä on naisen nautinto.Okkei.

Vierailija

Ensimmäisellä kerralla oli ehkä juonut muutaman oluen liikaa ja puhui itkunsekaisella äänellä, ettei seiso, en saa seisomaan, alkulämmittelyjen aikana.

Vierailija

Mies jatkoi lykkimistä vaikka oli jo saanut ja vehje oli löysä lurppa. Kysyin jälkeenpäin että mikä järki tuossa oli, niin tämä sankari vastasi että "mä luulin että sä haluut jatkaa". No joo, minuutti ei minulle yleensä riitä mutta löysällä munalla ei siinä tilanteessa tee mitään.

Vierailija

Se, kun tuntui olettavan suuren koon olevan naiselle avain onneen. Ilman mitään lämmittelyjä suoraan sisään ja rynkytystä ihan liian kauan.

Vierailija

Sitä kun mies oma-aloitteisesti antoi parasta suuseksiä ikinä. Huomioi minut täydellisesti, tiesi mitä teki ja oli itsevaran miehekäs. Täydellinen kosketus. Ejalla kerrallamme jopa sänky hajosi :) Menin naimisiin tämän täydellisyyden kanssa, jouduin hirveästi häntä suostuttelemaan siihen, vaikka luulin ennen olevani sitoutumiskyvytön, sellaista helmeä ei vaan voinut päästää menemään.

Vierailija

uusi mies kieltäytyi nuolemasta, jos pillussa on karvoja. Mitä hittoa, ei silti ettenkö voisi olla posliini, mutta en tuolla asenteella, en todellakaan

Vierailija

Mies, jonka kanssa olin sekstaillut/viettänyt aikaa ehkä viikon pari, ehdotti että panen häntä dildolla samalla kun hän panee mua. Sinänsä ei mitään vikaa, mutta asia tuli liian nopeasti, siksi vähän yökötti, jokaiselleko tuollaista ehdottaa?

Vierailija

Mies halusi antaa minulle suuseksiä, mutta hänen tekniikkansa oli mielestäni todella outo; imi vulvan aluetta samaan tyyliin kuin vastaavassa tilanteessa käsiteltäisiin miehen penistä. Ja tämä oli siis ainoa "ote", ei variaatioita kosketuksessa. Ei itsestäni tuntunut kovin kummoiselta ja hämmennyin tilanteesta, sillä ko. mies oli aikamoisen naistenkaatajan maineessa. Mietin, että eikö kukaan ollut ikinä antanut palautetta asiasta...? (Tosin en kyllä itsekään kehdannut koska olin silloin nuorempi ja yhden illan suhteissa kokematon.)

Vierailija

Ei pitänyt minkäänlaista ääntä, halusi hoitaa hommat pimeässä visusti peiton alla ja suorastaan varoi koskemasta rintoihini. Hämmennyin. Sanotaanko tähän vielä, että muutaman kerran alkoi pikkuhiljaa homma rentoutumaan :D voi tosin mennä jonkin aikaa ennen kuin etenee täysin estottomaksi mihin olen tottunut

Vierailija

Keskittyi lähinnä itseensä. Kokeili ainoastaan, olenko märkä ja halusi heti sisään. Nipisteli nännejä koko ajan-omiaan siis. 

Jos kyseessä olisi ollut joku kokematon tai vähän kokenut, niin ei siinä ihmettelyä olisi ollut. Mutta mies ollut pitkässä parisuhteessa ja siitä erottuaan joku nainen ollut kuviossa.

Vierailija

Olin uuden tuttavuuden kanssa eka kertaa seksihommissa ja ihmettelin ja hullaannuin, kuinka taidokkaasti hän nosti minua asennosta toiseen, kannatteli ja käänteli. Harmi, kun varattu.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla