Hej, sukujuhlat tulossa. Kuinka kauan minun pitää keittää punaviinikastike, että voin tarjota sitä meidän 1 v Göran pojalle, ettei siinä ole liikaa alkoholi? Göran tykkää syödä kaikkea ruokaa! :) Michael Björklundin reseptissä lukee, että kastike pitää keittää kolme tuntia, riittäkö se?

Kommentit (1)

Jos ei punaviinikastike ole se pääruokalaji, niin ihan sama kuinka kauan sitä keittää. Ei sitä varmaankaan tarvitse litrakaupalla lotrata kenenkään lautaselle? Kolmen tunnin keittäminen haihduttanee suurimman osan - jos ei kaikkea - alkoholista, mutta eipä sillä tosiaan sen suurempaa merkitystä ole. Sillä paska provohan tämä on.

Si vis pacem, para bellum

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla