Kommentit (10)

Naiivia ajatella että maailma pysähtyisi yhden uskontokunnan juhlapäivän vuoksi. Ensi vuonna liikeaikalakia ei enää ole, jolloin sinulla on varmaan paljon uusia kysymyksiä jouluaaton, joulupäivän ja juhannuspäivän kauppareissuihin tms. liittyen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ap on tainnut elää pienessä tynnyrissä koko elämänsä. Tervetuloa ulos sieltä. Täällä on monta asiaa jotka varmaan vielä usein hämmästyttää jaa kummastuttaa sua.

Vierailija

Niin meinaatko, että miten joku voi olla töissä jouluna vai että miten joku voi olla asiakkaana joukkoliikennevälineessä jouluna? En oikein ymmärtänyt, mikä oli aloituksen pointti.

Vierailija

Miksi ei voisi? Käsittääkseni jouluna lentoliikenne toimii ihan normaalisti, toisin kuin esim. bussi- ja junaliikenne. Monet ihmiset lentävät jouluna: kotiin, lomalle, työmatkalle jne.. aivan kuten muulloinkin. Ehkä en ymmärtänyt kysymystä...

Vierailija

Muuttuvatko luonnonlait, painovoimalait tai kenties ilman tiheys tai jokin muu jouluna niin radikaalisti että koneet jäävät pakosta kentälle? Vai pitääkö ilmatila jättää vapaaksi joulupukille ja hänen poroilleen? Omituisin aloitus pitkään aikaan, ja tällä palstalla on kyllä paljon nähty...

Vierailija

Tonttu_Tomera kirjoitti:
Suurinosa maailman ihmisistä ei vietä joulua. 

Ja vaikka viettäisikin joulua, se ei tarkoita että makaisi kolme päivää neljän seinän sisällä halvaantuneena, kinkkua ja lanttulaatikkoa kiskoen. Kyllä joulua viettävät ihmisetkin lentävät jouluna. Outoja käsityksiä täällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla