Vierailija

Ja muutenkin kuinka paljon tekstailette/soittelette lasten takia?

Kommentit (7)

Vierailija

Ööh. En ole exän kanssa tekemisissä muuta kuin sen mitä lapsen asioiden hoitamiseksi on pakko. Yhteydenpito tapahtuu pääasiassa sähköpostilla. Mitään kuvia en luonnollisestikaan lähetä enkä kerro tekemisistämme muuta kuin sen, mikä on kasvatuksen kannalta olennaista. Lapsi on meidän molempien elämässä mutta me emme kuulu exän kanssa toistemme elämiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tuossa tuo exä istuu vieressä, tuli viettämään joulua lastensa luo mun vanhemmille. Ystäviä ollaan, lapset nauttii kun äiti ja isi on saman katon alla sovussa jouluna ja paljon muulloinkin.

Vierailija

Lähettäisin lapsista joulukuvia jopa serkun kummin kaimalle, ni miksei sit exällekin. Ei oo pakko olla exälle katkera ja tyly (niiku tossa edellisessä viestissä ollaan). Toisaalta tykkäiskö exäs ees saada lapsikuvia jolusta jolloin ei ite oo ollut paikalla... tai no miksei kuitenkin tykkäis nähä kuvasta et lapsilla ainakin on ollut kivaa ja et sitä isääkin on ajateltu.

On niin vaivatonta laittaa yks kuva sähkikseen ja kyl ne lapsen kuulumiset olis hyvä jakaa tosellekin vanhemmalle, siis sekä ne pienet ja suuret. Ei se ole mikään sun oma salaisuus ja yksityisasia, et te ootte lasten kanssa viettäneet joulua, et sitä pitäis jotenkin pimittää keltään. Jaettu ilo suurempi ilo ;-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla