Vierailija

Meillä on koko joulukuun kuunneltu Celine Dionin These are special times-albumia. On ihan älyttömän hyvä! Tää on mun monivuotinen suosikki mutta mitäs teillä kuunnellaan? Haluaisin ehkä tänään kuunnella jotain muuta? Spotifyssä mulla on lista missä on celinen lisäksi jotain hittejä (whamia, mariah careyta, frank sinatraa... mutta en niitä jaksa kuunnella. Tykkään enemmän semmosista rauhallisista, tunnelmallisista joululauluista. Kellä suomalaisella artistilla olis hyvä joululevy? Ei mitään Loiria :D Suvi Teräsniskallahan on ainakin ihan hyvä...

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En oikein siedä mitään joululauluja poislukien Jarkko Ahola ja Johanna Kurkela, jotka saavat suomalaisesta paatoksesta jotain herkempää irti. Britti-jenkkien etenkin Buble, mutta myös perinteiset Crosbyt ja Sinatrat ja muut ovat sellaista kaupallista kokoomus/rkp:n wahlroos-siipi musaa ettei sitä oikein jaksa, tulee Stockmannin jouluruuhka ja muotibloggarien joulusomistusvinkit liiaksi mieleen. 

Niin ja tietenkin Björlingin O Helga natt, Barbara Hendricksin Ave Maria ja Mahalia Jacksonin Amazing Grace vaikkei toi joululaulu olekaan. Händelin Messias.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla