Miksi odottajan jalat kramppaavat?

Raskauden aikainen suonenveto jaloissa on erittäin tavallista. Kuva: iStockphoto.

Herään loppuraskauden aikana usein siihen, että saan pohkeeseen keskellä yötä voimakkaan suonenvedon, joskus jopa molempiin jalkoihin yhtä aikaa.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Piiti86

Magnesiumin puutetta tai ei mutta itselläni raskauden aikaisiin suonenvetoihin auttoi vain ja ainoastaan magnesiumsuihke (luontaistuotekaupoista), laitoin sitä joka ilta polvista alaspäin ja ei muuten tullut suonenvetoja enää, jos unohti suihkutella niin silloin tuli, mutta samainen suihke auttoi myös kramppien talttumiseen nopeammin ja jälkihoitona ettei kipu pohkeissa kestänyt useita päiviä.

Kolmen äiti

Vahva magnesium käytössä 2/3 raskauksissa ja ei tarvinu niiden odotuksien aikana kärsiä kun muutaman kerran suonenvedoista. Huomasi kyllä parissa päivässä jos unohtui ottaa ja ensimmäinen raskaus oli joka öistä kramppaamista kun en tiennyt tästä olevan apua. Ei siinä tutkimustuloksia sen enempää tarvita.

Vierailija

Minulla yöllisiin pohkeiden kramppeihin auttoi rautalisä. Krampit alkoivat, kun hemoglobiini alkoi laskea, ja loppuivat kuin seinään rautakuurin aloitettua. Välttämätön rauta ei olisi ollu hb:n takia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat