Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapsi nukkuu hotellihuoneen olohuoneessa. Haluaisimme tilata huonepalvelusta ruokaa. Vaihtoehdot ovat, että tarjoilija tuo ruoat sänkyyn (meidän makuuhuoneessa ei ole pöytää) tai vessaan (kylpyamme/pöntön kannen päälle). Toissailtana tarjoilija toi ruoat sänkyyn ja tajuttaan tilanteen pakeni niin liukkaasti paikalta, ettei muistanut edes tippiä. Kumman valitsisit?

  • ylös 0
  • alas 6

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Oletko sama ihminen, joka mietti aiemmin mihin likaiset astiat jätetään hotellihuoneessa?

Kantakaa lapsi makuuhuoneeseen ja syökää olohuoneessa. Tai sitten ihan vain avaatte suun ja sanotte mihin haluatte ruoat, esim. "voit jättää tarjottimen sängylle/yöpöydälle/ikkunalaudalle/lavuaariin/kylpyammeeseen/tyynylle, kiitos".

Vierailija

ööö, mistä se tarjoilija tulee sisään? 

Eikö sitä ruokaa voi jättää sinne olohuoneeseen, vaikka lapsi nukkuu siellä? vai onko erillinen sisäänkäynti siihen makuuhuoneeseen JA vessaan?

Miksi se lapsi ei voi nukkua makuhuoneessa? Ja jos siis lisävuode siellä olohuoneessa, niin siirrätte nukkuvan lapsen sinne sitten itse nukkumaan mennessänne.

Miksi se lisävuode ei ole makuuhuoneessa? Miksi otatte tuollaisen huoneen, jos olohuone on varattu lapsen nukkumiselle? Jos haluatte sekstailla pikkutunneilla, miksi ette tee sitä olohuoneessa lapsen nukkuessa rauhassa makuuhuoneessa ja sitten siirrytte nukkumaan makuuhuoneeseen?

Elämä on vaikeaa kun sen haluaa tehdä vaikeaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla