Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
haluan videoni takaisin

Hei kaikki,

tarvitsisin apua iCloudin käytön kanssa. Oon yrittänyt googlata asiasta, mutta mitään tietoa tai vastauksia ei löydy mistään!
Eli, tallensin ihania keikkavideoita iCloudiin viime viikolla ja poistin ne kameran rullasta, koska tila oli lopussa. Seuraavana päivänä sain vielä videot pyörimään, mutta sen jälkeen en. En saa lähetettyä niitä takaisin kameran rullaan vaikka tilaa nyt on, enkä sähköpostiin tai toiseenkaan pilvipalveluun. Videoita en myöskään voi toistaa, ne ei lähde pyörimään... Oonko nyt menettänyt koko keikan videot? :( ohjelmisto on päivitetty uusimpaan versioon ja tilaa on kyllä riittävästi... Ottaisin kaikki vinkit videoiden pelastamiseen mielelläni vastaan, kiitos!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Siellä puhelimessa on sellainen "äskettäin poistetut" kansio, jossa poistetut tiedostot säilyvät 30 päivää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kiitos! Kokeilen. Tuo linkki tosin ei toimi (?) näyttää erroria, mut löysin sen sivun :)

Vierailija

Latasin icloudin nyt koneelle... kaikki muut albumit näkyy tuolla, paitsi tuo yks! eli videot ei näy koneella, ei aukee puhelimella eikä missään.. mitähän kokeilisin seuraavaks?

Vierailija

samoin jos yritän luoda uutta kansiota icloudiin ja siirtää vanhasta ne uuteen ja sen kautta tietokoneelle, tulee pyörivä ympyrä ja "valmistellaan"... ja tää ympyrä ei sit pyöri mihinkään suuntaan ja ei etene mihinkään. sama juttu jos yritän kattoo videoita

Sisältö jatkuu mainoksen alla