Vierailija

Meillä siis 10v. Pienikokoinen tyttö. Eilen ulkona olivat kavereiden kanssa kamera peliä. Siis sitä missä yksi pyörittää toisia siis pitää kädestä kiinni ja sitten päästää irti ja toisen pitää jäädä siihen asentoon mihin lentää ja sitten kertoa mitä esittää.

Tuossa pelissä siis isompi lapsi oli pyörittänyt tyttöäni ja kuulemma puristus ollut kädestä niin kova että oli sattunut paljon. Tässä ei siis mitään tahallista ja irti Oli päästänyt heti kun lapseni oli sanonut että sattuu.
Eilen illalla tyttö jo sanoi että käteen sattuu muttei sitä sen enempää valitellut. tänään koulun jälkeen taas alkoi valitella ja nyt illasta enemmän. Nyt se käsi näyttää hiukan turvonneelta eikä kärsi sillä juurikaan puristaa. Kipu on tuossa peukalon juuressa ja siinä etusormen ja peukalon välissä.

Lääkärin varaan aamulla jos on vielä kipeä, nyt annoin särkylääkettä.

Voiko käsi murtua vain tuollaisesta puristuksesta? Vai voisiko tuollaisesta tulla joku venähdys tms.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

Lapsilla on yleensä varsin joustavat luut, eikä murtumia helposti tule. Mutta jos ei ole huomenna parempi, vie lääkäriin.

Vierailija

Mulle on käynyt kerran noin! Oli ärsyttänyt käden jännettä ja syntyi jännetupin tulehdus. Menee parissa viikossa ohi itsestään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Näin olen käsittänyt että lasten luut on joustavat. Kävitkö lääkärissä että tiesit kyseessä olevan jännetupintulehdus?
Siihenkö ei siis tarvitse mitään hoitoa tms?
Jospa tuo kipu yön aikana helpottaisi!

Ap

Vierailija

Ei se tuossa ole se pelkkä puristus vaan siinähän on mukana se veto ja kierto ja tytön massa ja vauhti. Monta voimaa. Eri suu tiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla