TIESITKÖ ETTÄ HARVA IHMINEN ON TÄYSIN HETERO?

Vierailija

Sekä jos joskus kiihottuu lapsesta ei tee kenestäkään pedofiilia. Ihmiset sekottavat asioita kun eivät ymmärrä riittävästi. Pedofiili on ihminen joka tuntee pakon omaista seksuaalista tunnetta lapsiin kohtaan. Tunteet ovat voimakkaita sekä sen takia vaikea vastustaa ja siksi jotkut päätyvät itsemurhaan.

Elikkä ihminen voi kiihottua mitä kummallisimmista asioista. Ilman, että se merkitsee välttämättä sen enempää.
Myöskin on täysin normaalia, että mieleen tulee outojakin ajatuksia eikä ajatukset satuta ketään.

Näin oli sexpo säätiön sivulla, joka erikoistunut seksuaallisuuteen.

Kommentit (8)

Vierailija

Eikö sun pitäny vähentää tätä palstalla olemista ja hommata harrastus? Menen nyt vaikka lenkille, kun ahdistus näyttää taas nostavan päätään...

Vierailija

Montako avausta ajattelit tehdä aiheesta? Jos sinua kiihottaa lapset, se ei tarkoita että kaikki muitakin kiihottaa. Aivan kuten jos sinä pidät Abbasta, se ei tarkoita että kaikki muutkin pitää. Yrität ilmeisesti saada jotenkin vertaistukea omille perversioillesi.

Vierailija

Olen samaa mieltä, siis että kaikenlaisia kummallisuuksia on ihmisen päässä. Suurin osa näistä ovat suuria tabuja.

Mutta jos nyt sattuisi olemaan pedofiili jonka on vaikea tai mahdoton vastustaa haluja niin suosittelisin minäkin juurikin tuota itsaria ennemmin kuin halujen toteuttamista.

Vierailija

Tähänkin sopii vanha sanonta: Tilaisuus tekee varkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että olosuhteet ratkaisevat monta kertaa, mihin suuntaan ihmisen seksuaalisuus alkaa kehittyä. En nyt tarkoita kuitenkaan, että kahden äidin tai kahden isän perheessä kasvaneesta lapsesta kehittyy homoseksuaali, vaan tarkoitan niitä piirejä, joissa nuori liikkuu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat