Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mielenkiinnottomat julkkikset? Kenestä et jaksa lukea " henkilökuvia" tms?

Vierailija

Itseäni ei kiinnosta:

- Sara Sieppi. Jatkuvasti joka lehdessä. Jotenkin " tyhjän kuoren" oloinen. Ei mitään persoonaa tai särmää tullut esiin missään

Laura Voutilainen: Ei kiinnosta tantrat ja henkiset kasvut enää yhtään. Kohta varmaan löytyy "uusi onni", josta riittää sitten avautumista. Vielä ehtii lapsenkin tekemään jos hyvä mäihä käy

Paula Koivuniemi: "Olen valmis rakkauteen." Valmis jo kolmattakymmentä vuotta, mutta joku mättää kun ei löydy sitten millään

Sivut

Kommentit (73)

Vierailija

Panu Rajala  ja hänen elämää suuremmat kirjalliset tuotoksensa, sekä rakkautensa joka on aivan eri sfääreissä kuin ikinä kenelläkään.

Vierailija

Suurin piirtein kaikki, joiden nimi näkyy lehtien lööpeissä, iltapäivävehtien verkkoversioiden luetuimmat-osioissa ja keskustelupalstoilla. En pidä suomalaisesta nykyviihteestä (käsittää missit, laulajat, muut muusikot, näyttelijät, julkimot, poliitikonpuolisot yms.), en piittaa urheilijoiden yksityiselämästä eikä minua kiinnosta se, kenen alushousut näkyivät kameraan asti, kuka esitteli persaustaan julkisesti ja ketkä vetivät toisiaan turpaan ja imuttelivat sitten oikeusistuimessa juuri ennen kihlauksensa päättymistä.

Ja kuten näkyy, valitettavan hyvin tiedän pelkästään silmien ohi vilahtelevien otsikoiden perusteella, mitä muut haluavat lehdistä lukea ja mitä julkut ovat puuhanneet. Mutta silti ei kiinnosta.

Vierailija

En muista edes nimiä mutta nää tämänpäiväiset "näytin alushousuni" numerot yksi ja kaksi...
Ehkä tajuutte tästä ketä tarkoitin.
A oli näyttänyt housujaan niin sitten B oli parodioinut sitä.
Juu, ja älkää kysykö.
En tiedä miksi.

Vierailija

Eini. En muista, milloin hän olisi viimeksi julkaissut mitään uutta levyä. Kuitenkin hän välillä kertoo yksityiselämästään tai sitten toimittaja vain hehkuttaa hänen ulkonäköään.

Vierailija

Voe helevata, näitä riittää:

Miesten puolijumala Selänne perseinensä. Armottoman tylsä mies, jauhaa latteuksia sulavaan jenkkityyliin.

Miesten toinen puolijumala Mika Häkkinen perseinensä - toisaalta: Mika on niin koomisen tyhmä, et aina ei tiedä mitä sieltä suusta pääsee. Mikassa ja Matti Nykäsessä on jotain samaa. 

Miesten kolmas pylväspyhimys Kimi Räikkönen tai oikeammin hänen perseensä, Minttu. Ei kiinnosta kyllä yhtään, kuinka paljon hän tänään on Kimin rahoja tuhlannut. 

Toni Nieminen ja hänen älytön virneensä, kun on löytynyt taas joku parin vuoden typsykkä kainaloon. Toni hei, ei kiinnosta kissanpillunviiksikarvan vertaa. Get over it.

Vierailija

Cheek ja Teemu Selänne: ei vaikuta lainkaan kiinnostavalta henkilöltä, pelkkää teflonpintaa, ei edes kirjoiteta mitään kiinnostavia henkilökuvia vaan kohdellaan silkkihansikkain.

Arttu Wiskari: ei kiinnosta pätkääkään, keskinkertainen plagiaatti-muusikko, samanlaisia miehiä tuntuu olevan kolmetoista tusinassa.

Radiojuontajat Heikelä, Linnanahde, Jaajo, Sami Kuronen, Perälä, ketä näitä nyt on. Se, että joku osaa hölöttää ummet ja lammet tuntikausia radiossa ei tee hänestä mielenkiintoista ihmistä. No, enpä tiedä onko heistä henkilökuviakaan tehty, mutta ihan liikaa lööpeissä näkyvät kuitenkin.

Tässä nyt joitain jotka tulivat äkkiseltään mieleen.

Vierailija

Paljon lyhyempi lista olisi se missä olisi ne, joista kiinnostaisi lukea henkilökuvia tms. Nyt ei äkkiseltään mieleen tule yhtään.

Vierailija

Jenni Vartiainen ei kiinnosta, tylsä ruma ämmä. Onneksi ei olekaan julkisuudessa eikä lööpeissä oikeastaan koskaan.

Vierailija

Tauski, Tuksu, Suvi Pitkänen, Sofia & Niko, Marttina Aitolehti, Sara Sieppi, Sabina Särkkä, Jasmin Mäntylä.

Kaikki Seska-lehden tyrkyjulkkisvatipäät.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat