Vierailija

Tuo joululaatikkoketju oli niin hyvä, että laittakaa nyt piparireseptejä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Ihan mikä vain resepti, mutta ehdottomasti rasvaksi oikea voi. Ei pomeranssinkuorta maustee

Piparkakkutaikina

2 dl tummaa siirappia
2 dl taloussokeria
3 rkl piparkakkumaustetta TAI
2 rkl kanelia, 1 rkl inkivääriä, 1 rkl kardemummaa, 1 rkl neilikkaa
250 g voita tai margariinia
2 munaa
9 dl vehnäjauhoja
2 tl ruokasoodaa

Mittaa tumma siirappi, taloussokeri ja mausteet kattilaan.
Kiehauta.

Lisää paloiteltu voi ja hämmennä, kunnes seos on sulanut.
Anna seoksen jäähtyä 20-30 minuuttia.
Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten.
Vatkaa joukkoon keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja ruokasooda.

Anna taikinan maustua jääkaapissa suojattuna seuraavaan päivään.

Leivo piparkakuiksi!

Paista piparkakut 175-asteisessa uunissa 5-7 minuuttia riippuen piparkakkujen paksuudesta. Tarkkaile paistumista, jotta piparkakut eivät pala.

ksi. 

Esim. tämä on hyvä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Suunnista kaupan pakastealtaalle, ota paketti jossa lukee piparkakkutaikina, sulata kotona, kauli, leikkaa muoteilla kuvioita, paista ja nauti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla