Vierailija

Monen tavis-sinkkunaisen pään sekoittaa seksiä haluavat miehet.

Kun treenattu timmi kirurgi hinkuaa tavistytöltä pesää, luullaan että on mahdollisuus saada poikaystäväksi lihaksikas kirurgi. Sitten ihmetellään kun ei löydy poikaystävää, kun kelpaa vain timmi kirurgi tai vastaava.

Kirurgi haluaa samaan aikaan alkaa seurustella kauniin fitness tytön kanssa. Fitness tytön tapauksessa kirurgi on kiinnostunut vakiintumaan, tavistytöltä haluaa vain pesää.

Tavistyttö ei tätä ymmärrä, tapaa yhä enemmän vastaavanlaisia miehiä, kaikki vain seksin perässä ja ihmettelee kun miehet eivät halua seurustella.

  • ylös 3
  • alas 6

Kommentit (2)

Vierailija

Totta. Naiset saa niin paljon seksuaalista huomiota, että monilla kihahtaa nuppiin ja luulevat olevansa jotenkin arvokkaampia ja kiinnostavampia ihmisiä kuin ovatkaan, vaikka se on vain se onkalo siellä reisien välissä joka näitä miehiä kiinnostaa.

Vierailija

Miksi ihmeessä se timmi kirurgi hinkuisi tavistytöltä mitään? Kyllä oikeasti seksikäs ja osaava mies saa seksiä juuri sen tasoiselta naiselta kuin haluaa. Ja niin paljon kuin haluaa. Ei tarvitse tyytyä seksinkään suhteen mihinkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla