Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

suhde päättyi - miten saisin tehdyn tekemättömäksi

kolmen äiti

Kaukosuhde ollut vajaan vuoden ja on toki ollut paljon keskustelussa suhteen tulevaisuus. Kävi niin että asia nousi esille taas ja nopealla päätöksellä päädyttiin eroamaan. En halua tähän laittaa enempää asiasta joten tule tunnistetuksi. Ratkaisu oli turhan nopea ja tehtiin puhelimessa. Nyt kaduttaa vaikka en todellakaan tiedä miettisinkö sama asioita vaikka palattaisiin yhteen. Ikävä on vaan kova. Yhteys oli kaikilla tavoilla syvä ja tunteet vahvoja. Ollaan jo melkein keski-ikäisiä eli ei mitään pelkkää ihastumista ja "katsellaan" meininkiä. Ikävä on iso. Haluaisin ottaa yhteyttä mutta pelkään että toisen tunteet on jo jäätyneet ja päätös pitää. Riittäisi kun toinen suostuisi vielä kasvotusten tapaamaan.

Kannattaako ? Miten lähestyisin?

Kommentit (4)

Vierailija

Jos kertoisit ihan rehellisesti, mitä ajattelet ja tunnet. Mikä olisi pahinta, mitä voisi tapahtua? Ehkä palaisitte yhteen ja suhteenne olisi entistä parempi. Tai sitten saisit varmuuden, että hän ei halua enää suhdetta kanssasi, ja olisit vapaa suuntaamaan kohti tulevaisuutta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kuinka kauan erosta tällaiseen voi vielä palata?

Ei kai siinä mitään aikarajaa ole. Onhan sitä joskus ollut pareja, jotka vaikka sota tai väärinkäsitys on erottanut, ja he ovat olleet naimisissakin muiden kanssa välillä, ja sitten löytäneet toisensa uudelleen vanhuksina... Mutta mitä kauemmin erosta on, sitä suurempi on todennäköisyys, että toinen osapuoli on jo löytänyt uuden suhteen. Kannattaa henkisesti valmistautua myös siihen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat