Tahtoisin viettää joulun kahdestaan lapseni kanssa, mutta

Vierailija

Koko muu suku ei tätä hyväksy ja äitini sanoi ettei osta lahjoja meille jos eivät saa olla koko joulua meillä ja myös yöpyä täällä.

Koko viime joulu oli pelkkää riitelyä, muiden sotkujen siivoamista ja paapomista jne. Sitä edellinenkin joulu oli aivan kamala. Kaikki menettivät hermonsa milloin mistäkin pikku asiasta ja valittivat ja se vaikutti myös minuun kauheana stressinä.

Nyt ilmoitin, että aion viettää joulun kotona lapsen kanssa kahdestaan. Meillä saa tulla käymään päivällä, mutta illalla ollaan omissa oloissamme.

Tästä on nyt vedetty herne syvälle nenään ja ilmoitettu, ettei tule lahjoja. Ei haittaa vaikka ei tule lahjoja lapselle ostan ne itse kuitenkin tahdon vain rauhallisen joulun. Lapsi on vasta 1v6kk.

Mitähän teen noiden suuttujien kanssa?

Kommentit (9)

Vierailija

Suuttujat voivat viettää känkkäränkkäjouluaan keskenään. Vietä sinä lapsesi kanssa omaanne.

Ai kauheeta mikä uhkaus, ei tule lahjoja :) Ehkä kiva rauhallinen yhdessäolo on arvokkaampaa.

Vierailija

Ole aikuinen ja vietä sellainen joulu, kuin haluat.  Noin pieni lapsi ei tiedä joulusta mitään ja näin ollen lahjat ovat ihan turhia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Suuttujat voivat viettää känkkäränkkäjouluaan keskenään. Vietä sinä lapsesi kanssa omaanne.

Ai kauheeta mikä uhkaus, ei tule lahjoja :) Ehkä kiva rauhallinen yhdessäolo on arvokkaampaa.

On, paljon arvokkaampaa. Kuka haluaisi viettää joulua kiristävien vanhempien kanssa..

Vierailija

Eihän tuon ikäinen lapsi edes ymmärrä kaivata lahjoja. Minä sanoisin suoraan, että rauha ilman lahjoja kuin riita ja passaaminen lahjoja vastaan. Ehkä sitten tajuavat, että olet tosissasi? Sekä kerro, että lapsi ei lahjoja osaa kaivata, sinä et tarvitse. Eikä sinunkaan tarvitse niitä hommata muille. 

Vierailija

Oi, kuullostaa ihanalta joululta toi kaksistaan olo. Kynttilöitä, hyvää ruokaa ja lapsen kanssa yhdessäoloa. Kun lapsi mennyt nukkumaan, jokin hyvä elokuva pyörimään ja suklaata nauttimaan. Hyvää Joulua teille :)

Vierailija

Parempikin, kun lapsi noin pieni; ei sen tarvitse tottua mihinkään lahjamereen ja kiukkuiseen tunnelmaan.  Parempi hänen tottua levolliseen juhlahetkeen kotona.

Lapset kasvattaa myös äitejä. Sinun lapsesi sinua. Sinä vanhempiasi. Joskus se sattuukin vähän, kumminkin päin. Rakkautta kuitenkin olla rehellinen.

Vierailija

Juuri noin olin ajatellut niinkuin 7 kirjoitti :)
Ja täysin samaa mieltä teidän kanssa, että lapsen parempi saada viettää rauhallinen joulu siksi joudun sanomaan ei vieraille.

Nyt ei ole enää huono omatunto ja todellakin pysyn päätöksessäni kiitos teidän. Vaikka kyseessä ei nyt ollut tämän ihmeellisempi asia.

Hyvää joulua teille myös t ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat