Suomessa on valheellinen urheilukulttuurikin. Elämme jatkuvassa itsepetoksessa, kiitos Ylen, jossa kunnioituksen saa sillä, kun voittaa kultaa. Laji saa olla vaikka saappaanheitto. Kunhan suomalainen voittaa. Häviäjät unohdamme. Tappiota suomalaiset ei kestä, joten on täytynyt valita itsepetoksen tie, uskottelemalla kansalle, että on mahtavaa, jos saamme saappaanheitosta tai sählystä mm-kullan. Tätä on aito urheilukulttuuri, valehtelee yleläinen.

Etenkään sillä ei saavuta Ylen urheilu-uutisoinnissa minkäänlaista kunnioitusta tai näkyvyyttä, jos harrastaa jotain suurta hyvin harrastettua lajia, mutta ei pärjää siinä. Ei auta itku, vaikka laji olisi kuinka rankkakin tahansa. Yle ei nää minkäänlaista mahdollisuutta rakentaa suomalaista urheilukulttuuria tälläisten asioiden ympärille.

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (3)

Vierailija

Suomi tuskin sitä MM-kultaa voittaa, Ruotsi on sen verran kova. Mutta onhan MM-hopeakin hyvä suoritus.

Vierailija

Mun mielestä on huono, että kaikki urheilulähetykset siirtyy maksukanaville. Lapsena katsoin Albertvillen olympialaisia terkkarista ja haaveilin voittavani hiihdossa kultaa. Lähdin ulos suksien kanssa ja kisasin kelloa vastaan omaa pientä lenkkiä. Iltapäivällä isä teki jäälle radan, jota sain luistella ympäri ja haaveilin pikaluistelijan urasta. Ei minusta tullut kumpaakaan, mutta urheillut olen jo 30 vuotta. Tietynlainen into jäi päälle :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Alkakaa kilpakävelijöiksi. Suomen huipulle pääsee hetkessä. Maailman huipulle ehkä ei.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla