Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

suomi sählyn mm-finaaliin

Seuraa 
Liittynyt5.9.2015

Suomessa on valheellinen urheilukulttuurikin. Elämme jatkuvassa itsepetoksessa, kiitos Ylen, jossa kunnioituksen saa sillä, kun voittaa kultaa. Laji saa olla vaikka saappaanheitto. Kunhan suomalainen voittaa. Häviäjät unohdamme. Tappiota suomalaiset ei kestä, joten on täytynyt valita itsepetoksen tie, uskottelemalla kansalle, että on mahtavaa, jos saamme saappaanheitosta tai sählystä mm-kullan. Tätä on aito urheilukulttuuri, valehtelee yleläinen.

Etenkään sillä ei saavuta Ylen urheilu-uutisoinnissa minkäänlaista kunnioitusta tai näkyvyyttä, jos harrastaa jotain suurta hyvin harrastettua lajia, mutta ei pärjää siinä. Ei auta itku, vaikka laji olisi kuinka rankkakin tahansa. Yle ei nää minkäänlaista mahdollisuutta rakentaa suomalaista urheilukulttuuria tälläisten asioiden ympärille.

Kommentit (3)

Vierailija

Mun mielestä on huono, että kaikki urheilulähetykset siirtyy maksukanaville. Lapsena katsoin Albertvillen olympialaisia terkkarista ja haaveilin voittavani hiihdossa kultaa. Lähdin ulos suksien kanssa ja kisasin kelloa vastaan omaa pientä lenkkiä. Iltapäivällä isä teki jäälle radan, jota sain luistella ympäri ja haaveilin pikaluistelijan urasta. Ei minusta tullut kumpaakaan, mutta urheillut olen jo 30 vuotta. Tietynlainen into jäi päälle :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat