Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Espanjalaislehti: Viranomaiset puuttuivat suomalaisäidin juomiseen – vauva otettiin huostaan

Vierailija

Lehden mukaan viranomaiset olivat menneet suosittuun lomakohteeseen Kanariansaarten Maspalomasissa sen jälkeen, kun naapuri oli ilmoittanut naisen huutavan täyttä kurkkua naapuriasunnossa.

Saapuessaan paikalle poliisi törmäsi 30-vuotiaaseen suomalaisnaiseen, joka oli silmin nähden rajussa humalassa ja piteli sylissään vauvaa. Nainen käyttäytyi poliiseja kohtaan aggressiivisesti.

Poliisi päätti ottaa 11-kuisen vauvan mukaansa koska katsoi, että äiti olisi ollut vaaraksi pienokaiselle. Vauva toimitettiin suojaan hätämajoitukseen ja äiti hoitoon.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1449804759213.html

Kommentit (4)

Vierailija

Näin viranomaisten pitääkin toimia. Kun juoppo suomiämmä ei pysty huolehtimaan lapsesta, niin lapsi turvaan ja akka putkaan. Toivottavasti pienokaiselle löytyy turvallinen lähiomainen, tai hyvä adoptioperhe. Tuo  räyhänhenki-juoppoäiti ei lasta ansaitse. Lapsella on oikeus kasvaa onnellisessa ja tasapainosessa ympäristössä.

Vierailija

No mutta eihän suomalainen äiti voi olla juoppo kun se ottaa vaan sen kaksi-kolme .-neljä-viisi viinilasillista perjantai-iltaisin...

Vierailija

Suomalaisäidit on maailman juopoimpia. Sehän nyt on ollut tiedossa. Lapset pitää ottaa kokonaan pois tuollaisilta äideiltä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat