Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Itseäni suorastaan vituttaa naiset joiden elämä pyörii vauvojen ympärillä oli omaa tai ei. Oli puhe mistä hyvänsä ni pennut vedetään siihen mukaan esim. Jos on puhe ihmisten huonoista oloista niin säälitään vain niitä lapsia! Ihan yhtä kurjaa se on vauvasta vaariin! Tai nainen joka väkisin haluaa sen oman vauvan on aivan mielettömän ärsyttävä! Tuoreet äidit ottaa päähän kun he tuntuvat kuvittelevan, että ovat nyt jotenkin parempia.

Ärsyttää myös jostain syystä tyttö/nainen joka on lyhyt lihava ruma angstaaja ja aina "masentunut" . Näillä on myös aina jotain tatuointeja (kavereiden tekemiä) pitkin kroppaa ja lyhyet hiukset sekä raskas meikki. Melkein poikkeuksetta myös lesboja.

  • ylös 5
  • alas 7

Kommentit (13)

Vierailija

Takakireät tyypit, onkohan oikea sama passiivis-aggressiivinen. Eli kun näet toisesta, että hän on suuttunut/harmistunut, mutta toinen ihminen yrittää silti väkisin olla korrekti tai jopa hymyilevä. Tällainen on minusta kamalaa.

  • ylös 15
  • alas 2
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sellaiset idiootit jotka tekee typeriä "millaiset ihmiset teitä ärsyttää" kyselyitä AV:lle. ;)

  • ylös 2
  • alas 11
Vierailija

Negatiiviset valittajat. Itse eivät laita tikkua ristiin, mutta muiden tekemiset lytätään. Positiivista palautetta eivät osaa antaa, koska ovat itse niin helvettin täydellisiä....omasta mielestään

Vierailija

Minua ärsyttää lähes kaikki.

mm. ne kovaääniset kälättäjät, jotka eivät anna puheenvuoroa muille kierrän jo kaukaa, mustavalkoiset ihmiset jotka eivät myöskään kykene näkemään asioita muiden näkökulmasta. Tyhmät ja uusavuttomat ihmiset on melkein pahimpia. Ja myös ne jotka kysyttäessä eivät vastaa vaan jäävät möllöttämään tuppisuina. Listaa voisin jatkaa loputtomiin. Arrgh.

Vierailija

Pettäjät!!! Saatanan itsekkäät paskat!! Ja kyllä, minä erosin 3 kk sitten ex-miehestäni juuri tästä syystä. Kuvittelin olevani loppuelämän suhteessa. En pihdannut, hoidin kodin, lapset, ruuan. Mutta joo, minusta tuli kodinkone, mies hoiti seksin ja läheisyydeen muualla.

Vierailija

Ärsyttää aivan suunnattomasti omalla luokallani oleva mies (iän puolesta mies, käytökseltään pikkupoika), joka on aina sitä mieltä, että hän tietää kaikesta kaiken. Ei kyseenalaista mitään lukemaansa/kuulemaansa tai aloita keskustelua esimerkiksi sanoin "kuulin jostain, että" vaan oli lähde mikä tahansa niin hän lähtee siitä, että se asia on täysi totuus. Ja ihminen siis reilusti päälle 20-vuotias, asuu vanhempien luona ja todella epäkypsä suhtautuminen kaikkiin asioihin. Mistä tahansa opettaja aloittaa keskustelun niin tämä kailottaa kovaan ääneen, kuinka hän tietää sitä ja tätä. Ja siis jutuista kuulee sen, ettei minkäänlaista lähdekritiikkiä asioihin mitä hän selittää "täytenä totuutena" koko luokalle. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Valehtelijat vittuilijat kiusaajat itsekkäät omahyväiset selkäänpuukottajat

Vau, hyvä lista! Haluan lisätä vielä tyhmät, teeskentelijät, röyhkeät, ahneet, varkaat ja toisten oikeuksien polkijat. Jotkin noista osittain menee päällekkäin mutta who cares, they're all scum of the earth!

AAArgh!!!!!!!!

Semmoset ihmiset ÄRSYTTÄÄ joilla ei ole alkeellisimpiakaan käytöstapoja: ei osaa tervehtiä, ei vaivaudu olemaan kohtelias vaan se oma mielipide asiasta kuin asiasta pitää kailottaa, ei osaa kiittää mistään, eikä osaa myös opettaa lapsilleen. Ruokapöydässä  nämä tyypit arvostelee ruokaa vaikka ovat päässeet valmiiseen pöytään.

Vierailija

Hivuttajat. Naisilla tämä yleistä. Jengiin kuulumaton hivutetaan ignooraamalla ulos. Esim. Opiskeluporukoissa ei vastailla viesteihin tai kerrota tärkeitä asioita mistä toinen ei tiedä, kuten vaik jostain mitä opettaja on sanonut kaikille, mut tää yks on ollut silloin poissa. Ei oteta mukaan kimppakyyteihin, puhutaan selän takana paskaa ja jätetään ulkopuolelle. Tai työelämässä taas ei kerrota olennaisia tietoja vaan pimitetään niitä ja ollaan sitten vahingoniloisia kun tuon pimittämisen takia
Työkaveri tekee virheen. Besserwisserit ärsyttää myös. Sellaset jotka on niin epävarmoja itestään et sitä " tietoa" pitää tuoda koko ajan esille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla