Vierailija

Ajattelin tässä pikkuhiljaa ryhtyä ensi vuoden aikana vegaaniksi pudottamalla muutaman asian kerrallaan, tavoitteena ensi vuonna tähän aikaan olla jo "täysipäiväinen" vegaani. Tällä hetkellä olen siis sekasyöjä, joten joulun jälkeen ajattelin ensin pudottaa punaisen lihan pois, sitten vähän ajan päästä siipikarjan, sitten kalan ja äyriäiset, sitten kananmunan ja lopuksi maitotuotteet. Totesin, että elämänmuutos on pysyvämpi jos annan itselleni aikaa tottua siihen vähitellen. Onko vinkkejä? Nyt omistamani nahkavaatteet käytän kyllä loppuun, mutta uusia en osta. En ole koskaan omistanut turkiksia. Mites villa ja silkki, onko olemassa eettistä tapaa käyttää näitä vaatetuksessa?

Kaikki vinkin on siis tervetulleita :)

  • ylös 3
  • alas 1

Kommentit (1)

Vierailija

Onnittelut hyvästä päätöksestä! Vegaaniksi ryhtyminen vaatii tosiaan hieman totuttelemista ja vaivannäköä ainakin aluksi. Onkin hyvä strategia totutella asteittain uuteen elämäntapaan. 

http://vegaaniliitto.fi/www/fi/arki/blogit-ja-linkit täällä on hyviä linkkejä mm. vegaanisiin ruokablogeihin, kannattaa vilkaista. Ja muista olla myös itsellesi armollinen, varsinkin alussa virheitä tulee tehtyä, eläinperäisiä aineksia on niin monessa tuotteessa. Jokainen lihaton ateria on kuitenkin askel oikeaan suuntaan, muista ajatella niin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla