Miten nuo venäläiset naiset ovat niin upeita?

Vierailija

Venäläiset naiset, varsinkin nuoret naiset ovat todella, todella kauniita. Venäjällä naiset todella huolehtivat ulkonäöstään ja haluavat näyttää hyvältä. Venäläiset naiset osaavat pukeutua naisellisesti ja tyylikkäästi. Heillä on pitkät, upeat, kauniit hiukset. Naisilla siellä todella hyvä kroppa ja todella kauniit kasvot. Ovat pitkäsäärisiä, hoikkia, upeita kaunottaria. Nam ja uudestaan NAM!

Katsokaapa, millaisilta näyttää poliisinaisetkin Venäjällä. Ovat paitsi vahvoja, myös kauniita naisia.

http://images.travelerstoday.com/data/images/full/10275/russian-police-w...

Venäjällä näkee hetkessä enemmän kauniita naisia, kuin mitä Suomessa koko vuodessa!

Kommentit (8)

Vierailija

Riippuu mitä tarkoitat tuolla "miten", sillä vaikkapa ne pitkät sääret ja kasvojen muodot johtuvat ihan vain geeneistä eikä niihin oikein voi vaikuttaa. Hyväkuntoiset hiukset ja hoikkuus ovat asioita joihin kuka tahansa voi periaatteessa vaikuttaa, vaikka joillain olisi ns. etulyöntiasemaa. Suomalaisten hiuslaatu on erilainen eikä kasva yhtä nopeasti yhtä pitkäksi kuin vaikka aasialaisilla, mutta lyön vaikka pääni vetoa että myös ruokavalio ja elintavat vaikuttavat siihen missä kunnossa hiukset, iho ja kynnet ovat. Meikki ja tyyli taas ovat yleensä harjoituksen tulosta ja kiinni siitä kuinka paljon haluat niihin panostaa. Suomalaiset ehkä arvostavat enemmän käytännöllisyyttä ja mukavuutta eivätkä näe tarvetta sipsutella paksussa meikissä ja korkokengissä räntäsateessa ketään miellyttääkseen.

Täytyy myös pitää mielessä, ettei kauneus koskaan ole absoluuttista. Suomalaisuus on maailmalla hyvin eksoottista ja siksi monen mielestä kaunista, vaikkei täälläpäin persjalkaisuutta ja vaaleita kulmakarvoja osatakaan arvostaa. Kannattaa kaivaa ne posiitiviset puolet esiin siitä mitä on ja olla se paras versio omasta itsestä. Vertailu ja kadehteminen ei tuo maailmaan mitään hyvää. Kannattaa myös välillä miettiä, miksi kadehtii vaikkapa niitä pitkiä sääriä ja mallimaista olemusta... Onko se sisäänrakennettua vai kenties sittenkin ulkopuolelta opittua, median istuttamaa "aivopesua"?

Marja

Eksoottisuus on eksoottista ja hieno asia. Kauneus on kuitenkain universaalia, siinä vedotaan massoihin. Jotkut naiset tykkää saappaista, suurin osa korkokengistä.

Outolintu
Seuraa 
Liittynyt31.12.2015

Minun mielestäni jokaisesta kansallisuudesta löytyy kauniita ihmisiä - jopa täältä Suomesta, vaikka av-palstallakin suomalaisia naisia mollataan minkä keretään. Venäläisillä on kyllä useimmiten hyvät geenit, sitä en kiellä, mutta olen kyllä tavannut kauniita naisia ihan täällä Suomessakin.

Elämä on.

Livingit
Seuraa 
Liittynyt31.12.2015

Mjaa. Kannattaa matkustella vähän itänaapurissa ja katsella vähän muutakin kuin Pietarin keskustaa. Saati nyt että pelkästään nettikuviin perustaa kuvitelmansa kokonaisen kansakunnan naisista.
Mä sanoisin, että minkä tahansa suurkaupungin ostoskaduilla vastaantulijat ovat keskimäärin näyttävämpiä ilmestyksiä kuin naisten keskimääräinen jakauma ko. maassa muuten. Muualla löytyy sitten niitä lihavia perheenemäntiä hasotukkineen. On kyse sitten Venäjästä, Suomesta tai Italiasta.
Toinen juttu sitten on tuo estetiikka... Venäjällä naiset tosiaan arvostaa "naisellisuutta" ja seksikkyyttä aika pitkälle enemmän kuin Suomessa, jossa käytännöllisyys ja urheilullisuus ovat tärkeitä myös naisille, ei pelkästään miehille.
Mitä nyt sitten miehet arvostavat...
Työkaveri asui monta vuotta Moskovassa. Kertoi hyvän esimerkin venäläisten ja suomalaisten naisten eroista. Hikoili kuntosalilla naama punaisena oikein tosissaan punnusten ja vimpainten kanssa (työkaveri siis on nainen). Venäläisnaiset eivät hikoilleet, koskaan. Eikä todellakaan siksi, että olisivat niin hyväkuntoisia, vaan siksi, että heille kuntosalilla olo oli näyttäytymistä makeissa vermeissä, ei kuntoilua. Katsos, kun venäläisnainen ei halua näyttäytyä hikoilevana ja punanaamaisena....
Joo, toki on poikkeuksia, mutta tuo kertoo paljon kulttuurieroista. Venäläisnaiselle on tärkeää se, miltä näyttää - varsinkin niin kauan kuin on ns. markkinoilla eli ei naimisissa ja lasten äiti.
En minä tiedä... Minä arvostan sitä, että Suomessa naiset uskaltavat olla aitoja ja hikoilla ja kuntoilla. Paljon aidompaa ja reilumpaa, asenne myös miehiin on tuolta pohjalta parempi. Mieheltäkään ei odoteta kulisseja, vaan järkevää, tarkoituksenmukaista toimintaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat