Kiukuttaa ihan suunnattomasti tuo lapsi! Oli omin päin käynyt urkkimassa jouluyllätykset

Vierailija

Olen siis tehnyt tälle joulukalenterin, jossa joka päivälle yllätys sarjaasta josta hän todella tykkää ja keräilee. Laitan joka päivä siis yhden yllätyksen. Ei siis varsinaista joulukalenteria. Säilyytän yllätyksiä kaapissa hyllyn perällä. Edessä tavaraa.
Nyt sitten lapsi vietti tuossa huoneessa aikaa ja tuli kierän näköisenä luokseni kysellen kautta rantain joulukalenterin yllätyksistä. Ajoin hänet huoneesta pois ja katsoin ylläripussia, se oli avattu.

Vituttaa ihan suunnattomasti. Oma syy tietysti kun en piilottanut paremmin mutta paikka oli sellainen jonne lapsella ei ole mitään asiaa.
Kyse 5 vuotiaasta ja kiehun oikeesti täällä yksinäni. En ole sanonut lapselle että tiedä hänen nähneen kaikki yllätykset mutta joku rangaistus tekisi mieli antaa. Toinen pokkana kieroilee ettei muka ole nähnyt mitään ja kyselee että oonkohan ne jouluyllätykset kaikki samassa paikassa...

VOIVITTU!!

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Eiii!! Ihana!!!! Jokaisessa perheessä pitäisi olla joulujuttujen kurkistelija! Sehän juuri kuuluu jouluun!

t. isompien lasten äiti

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eiii!! Ihana!!!! Jokaisessa perheessä pitäisi olla joulujuttujen kurkistelija! Sehän juuri kuuluu jouluun!

t. isompien lasten äiti

Siis meillä ei enää ole kurkistelijoita :(

Vierailija

Rauhoitu ensin ja keskustele sitten. Eiköhän jokusen yllätyksen evääminen ole paikallaan. Kivan jutun olit kyllä keksinyt! 5v:n itsehillintä ei ole vielä ihan kehityksen huipulla, mut kyllä se siitä.

Vierailija

Jos et voi todistaa että lapsi on käynyt penkomassa, et voi myöskään syyttää häntä. Onko lasta kielletty menemästä tuolle kaapille edes, vai oletitko vain ettei se pengo? Sinuna olisin niin kuin en tietäisikään. Itsepähän lapsi nyt pettyy, kun tietää kaikki yllätykset etukäteen.

ExoPol
Seuraa 
Liittynyt9.1.2015

Rauhoitu! Joulu on lapselle salaisuuksien ja yllätysten aikaa ja jokainen terve lapsi kiehuu halusta tietää..

Itsekin etsin siskon kanssa joululahjakätköt ihan joka ikinen joulu, avattiin, kurkattiin ja teipattiin takaisin..Eikä ne joulut olleet pilalla kuiteskaan.

Äiti ja iskä hyvin monena jouluna mainitsi, että taas on lahjapinkka etsitty, mutta ei ne mitään rageita siitä vetäneet. Ja jouluaattona oltiin iloisia ja onnellisia kaikki..=)

Joulu on salaisuuksia, etsimistä ja löytämistä!

Vierailija

Tottakai lapsi penkoo joululahjoja! Onko joku meistä muka sellainen, ettei olisi koskaan kurkistanut joulukalenterin luukkuja etukäteen, tai ravistellut ja tunnustellut lahjapaketteja? Jatka vain yllätysten laittoa muina miehinä, äläkä ole tietävinäsi että lapsi on tutkinut niitä.

Vierailija

Minä ainakin keskustelisin lapsen kanssa asiasta. Kertoisin että äitiä harmittaa, kun on järjestellyt yllätystä ja nyt se on pilalla. Rangaistukseksi ehkä keskeyttäisin kyseisen joulukalenterin ja ostaisin lapselle tavallisen pahvisen kuvaluukkukalenterin. Kalenteriin tarkoitetut tavarat antaisin sitten kuitenkin jouluna lahjaksi, kyseessä on kuitenkin vain utelias lapsi. Koitetaan muistaa, kuinka kutkuttavaa aikaa joulu on lapsille. :)

Vierailija

Jokainen normaali lapsi tutkii joululahjat, kun ei enää tonttuihin ja joulupukkiin usko.
Itsekin luin etukäteen kaikki ne kirjat , jotka sain joululahjaksi.
Vasta teininä opin jälleen arvostamaan yllätyksiä.

Joululahjojen ja piparkakkutaikinan piilotus on todellinen taitolaji. Meillä isä löysi aina piparitaikinan ensimmäisenä...

Vierailija

Perinteistä av:ta taas... kaikki on ap:n vika ja lapsi on äpärä ja mitäs et. Ei saa suuttua mistään, paitsi itseään pitää vihata syvästi ja vetää hiilihangolla päähän kun on niin paska äiti.

- ei AP vaan eräs totaalisen kyllästynyt tähän menoon, vanha AV- meininki on kadonnut kokonaan, ennen tällaisiinkin aloituksiin vastattiin korkeintaan pienesti vittuillen

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat