Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mieheni sanoi todella törkeästi 7v tyttärelleni! Sovinisti??

Vierailija

Ollaan oltu yhdessä 1v.

Nyt viikonloppuna ruokapöydässä 7v tyttäreni sanoi, ettei tykkää miesopettajistaan.

Mieheni sanoi tyttärelleni, että hänen pitäisi kunnioittaa miehiä. Miehet ovat kuulemma rakentaneet tämänkin talon, meidän puhelimet, autot jne. Kaikkea tätä ei olisi ilman miehiä.

Sitten sanoi myös, että naisiakin tulisi tietenkin kunnioittaa. Heidän ansioista sinulla on puhtaat vaatteet ja puhdas siisti koti.

Oliko törkeetä?

Sivut

Kommentit (37)

Fhh

Näin naiset pilaa lapsen kasvatuksen tunkemalla hömppä ideologiaansa kaikkeen väliin. Pelkän naisen kasvattama ihminen on lassukka.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Se mitä miehesi kertoi on tosiasia. Miksi tosiasian kertominen olisi väärin?

Miten se, mitä mies sanoi, liittyi siihen, mitä tyttö sanoi?

Vierailija

Ei niitä miehiä olis ilman naisia. Joten aika tasoihin siinä lopulta mennään. Harva suurmies olis mitään saanut aikaan ilman äitiä ja vaimoa, helppoa siinä on olla suurmies kun kotona joku muu hoitaa ne kaikki pikkujutut. Itse saa keskittyä uraan. Ikävä kyllä ne naiset siellä taustalla unohdetaan ja keskitytään vaan siihen mieheen.

Vierailija

Oli. Ei toimisi minun lapseni kasvattajana millään lailla. Lapsesi on todennäköisesti tarkoittanut, että heidän miespuoliset opettajat nyt vaan sattuvat olevaan tympeitä persoonia. Jos jostain haluaisi puhua, niin pitäisi puhua siitä että opettajia pitää kunnioitaa. En näe siinäkään järkeä, sillä jos lapsi hoitaa asiansa hyvin, niin kyllä koti on se paikka missä pitää pystyä kritisoimaan opetusta ja opettajia. En näe mitään järkeä tehdä asiasta sukupuolinäkökulma, ja vieläpä korostaa että naisia pitää kunnioittaa puhtauden ja kodin vuoksi. Saattaisin myös sanoa miehelle, että hän voisi sivistää itseään jos mielii päteä asioista. Tutustuminen esimerkiksi rakennus- ja mobiilialaan voisi olla ensisijaisesti paikallaan. Kyllä siellä on niin puurtajina kuin suunnittelijoina ihan naisiakin. 

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat